To ξέσπασμα πασίγνωστης influencer: Δεν είμαι πόρνη!

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε η νεαρή κοπέλα.
Ο σεξισμός στο διαδίκτυο την έχει φέρει σε απόγνωση
1'

Δηλώνει nerd, οπαδός των τατουάζ, μοντέλο και ορκισμένη gamer. Η Hylia Fawkes έπεσε θύμα του σεξισμού, που θέλει τις γυναίκες να δέχονται επικρίσεις για την εμφάνισή τους.

Η Αυστραλή καλλονή θεωρείται ως η κορυφαία παίκτρια του B αλλά αυτό ενοχλεί πολύ τους αντιπάλους της, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους άντρες, κάνοντάς της διαρκώς επιθέσεις σεξιστικού περιεχομένου ενώ την αποκαλούν συχνά πόρνη!

«Ήμουν οκτώ ετών όταν άρχισα να παίζω. Ξεκίνησα με GameBoy όπου έπαιζα Pokemon, Croc, Killer Instinct κ.α. Το gaming με έκανε να μην ασχολούμαι με προβλήματα που είχα στο σχολείο, ήταν μια διαφυγή. Δεν ταίριαζα πουθενά, πολλοί συμμαθητές μου έκαναν bullying, με φώναζαν "nerd". Έλεγαν πως ήμουν άσχημη, γενικά δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής. Έτσι, ανέπτυξα φιλίες μέσα από το Call of Duty και το Resistance στο Playstation 3», δήλωσε στο Unilad.

«Σταδιακά άρχισα να μη δίνω σημασία στο τι έλεγαν οι άλλοι. Σκεφτόμουν μόνο το τι θέλω να κάνω εγώ. Να είμαι δηλαδή μοντέλο και να μιλάω για τα games. "Πολλοί μισούν όσα κάνω. Οι άνθρωποι με κρίνουν ως gamer επειδή πολύ απλά είμαι μοντέλο και γυναίκα. Πιστεύουν πως δεν μπορώ να είμαι μια κανονική gamer και επιτυχημένη streamer. Πολλοί με αποκαλούν "τσούλα" και με κατηγορούν ότι χρησιμοποιώ το σώμα μου για να γίνω γνωστή και να βγάλω λεφτά», αναφέρει η Hylia.

H σελίδα της στο Instagram ωστόσο αριθμεί 1,5 εκατομμύρια followers, ενώ αποκάλυψε πως στο σχολείο δέχτηκε bullying για την εξωτερική της εμφάνιση καθώς την αποκαλούσαν... άσχημη!

Σχετικές ειδήσεις