Φεύγει ο ΣΚΑΪ από το Φάληρο – Γιατί ο όμιλος ψάχνει για νέα γραφεία

Μετά από πολλά χρόνια ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, βρίσκεται σε αναζήτηση νεών γραφείων. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ανάγκες πλέον του ομίλου είναι τέτοιες που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν από τις ήδη υπάρχουσες κτιριακές εγκαταστάσεις.  
Μετά από πολλά χρόνια ο ΣΚΑΪ φαίνετια να βρίσκεται σε διαδικασία μετακόμισης
1'

Οι σκέψεις που υπάρχουν στο Φάληρο για ενδεχόμενη μετακόμιση του Ομίλου ΣΚΑΪ, το τελευταίο διάστημα γίνονται όλο και πιο έντονες. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις της οδού Εθνάρχου Μακαρίου, φαίνεται πλέον να αδυνατούν να φιλοξενήσουν τον αριθμό του προσωπικού, αλλά και τις αυξημένες απαιτήσεις των νέων παραγωγών.

Τη φετινή σεζόν ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, έκανε ένα μεγάλο άνοιγμα και ενέταξε στο πρόγραμμα του πολλές νέες εκπομπές, κυρίως στον ψυχαγωγικό τομέα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις επιπλεόν απαιτήσεις που δημιουργήθηκαν στον ενημερωτικό τομέα, έκαναν τους χώρους του σταθμού να μην επαρκούν.

Έτσι υπήρξαν συνεχείς συσκέψεις στις οποίες εκτιμήθηκε η κατάσταση, με τα περισσότερα από τα στελέχη του καναλίου να προκρίνουν ως λύση τη μετακόμιση των γραφείων του ομίλου σε κάποιο μεγαλύτερο κτίριο.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρουν οι typologies.gr ακόμα δεν έχουν παρθεί οι τελικές αποφάσεις. Ωστόσο από ότι φαίνεται στο άμεσο χρονικό διάστημα θα δοθεί το τελικό οκ για την μετακόμιση σε άλλη περιοχή ή την παραμονή του σταθμού στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης

MasterChef spoiler: Αυτή η παίκτρια που βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού - Την είδαν στον Ηλεκτρικό

Σχετικές ειδήσεις