MasterChef: Νέος χαμός - «Μαλλιοτραβήχτηκαν» παίκτριες! (pics)

Ακόμη ένα σκηνικό απείρου κάλλους στο reality μαγειρικής.

MasterChef: Νέος χαμός - «Μαλλιοτραβήχτηκαν» παίκτριες! (pics)
1'

Για ακόμη μια φορά το MasterChef κατάφερε να σαρώσει στα μηχανάκια της AGB, ωστόσο για να τα καταφέρει είχαμε... μαλλιοτραβήγματα!

Δυο παίκτριες, εκ των οποίων η μια είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια σε τέτοιου είδους περιστατικά ενώ η άλλη έχει καταφέρει να διεκδικεί την θέση της πιο αντιπαθητικής στο κοινό, κατάφεραν να «αρπαχτούν» σε μια απλή συζήτηση.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Πόσο μάλλον εγώ που είμαι η μοναδική γυναίκα στην ομάδα. Έχει σχέση γιατί πιστεύω ότι με διάλεξε γιατί γνωρίζει τον τρόπο που δουλεύω», ανέφερε η μια παίκτρια.

Αμέσως «πετάχτηκε» η άλλη, η οποία δεν ήταν ΚΑΝ στην ίδια ομάδα, για να πει την ατάκα «Ότι εμείς δεν κάνουμε! Καμία…», για να λάβει την λακωνική απάντηση: «Μην πετάγεσαι».

Στη συνέχει η παίκτρια δήλωσε στην κάμερα: «Δεν κατάλαβα τι μου είπε η αν και νευρίασα μαζί της. Πιστεύει ότι είναι η επόμενη Ελληνίδα masterchef, πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη, καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Μπαρούφες. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Άμα πάμε έτσι, κι εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω από όσα πιστεύει εκείνη».

Δείτε στην gallery ποιος ειναι οι δυο παίκτριες:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή