MasterChef: Νέος χαμός - «Μαλλιοτραβήχτηκαν» παίκτριες! (pics)

Ακόμη ένα σκηνικό απείρου κάλλους στο reality μαγειρικής.
1'

Για ακόμη μια φορά το MasterChef κατάφερε να σαρώσει στα μηχανάκια της AGB, ωστόσο για να τα καταφέρει είχαμε... μαλλιοτραβήγματα!

Δυο παίκτριες, εκ των οποίων η μια είναι μόνιμη πρωταγωνίστρια σε τέτοιου είδους περιστατικά ενώ η άλλη έχει καταφέρει να διεκδικεί την θέση της πιο αντιπαθητικής στο κοινό, κατάφεραν να «αρπαχτούν» σε μια απλή συζήτηση.

«Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι. Πόσο μάλλον εγώ που είμαι η μοναδική γυναίκα στην ομάδα. Έχει σχέση γιατί πιστεύω ότι με διάλεξε γιατί γνωρίζει τον τρόπο που δουλεύω», ανέφερε η μια παίκτρια.

Αμέσως «πετάχτηκε» η άλλη, η οποία δεν ήταν ΚΑΝ στην ίδια ομάδα, για να πει την ατάκα «Ότι εμείς δεν κάνουμε! Καμία…», για να λάβει την λακωνική απάντηση: «Μην πετάγεσαι».

Στη συνέχει η παίκτρια δήλωσε στην κάμερα: «Δεν κατάλαβα τι μου είπε η αν και νευρίασα μαζί της. Πιστεύει ότι είναι η επόμενη Ελληνίδα masterchef, πιστεύει ότι είναι η ωραιότερη, καλύτερη γυναίκα του κόσμου. Μπαρούφες. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Άμα πάμε έτσι, κι εγώ πιστεύω πολλά παραπάνω από όσα πιστεύει εκείνη».

Δείτε στην gallery ποιος ειναι οι δυο παίκτριες:

Σχετικές ειδήσεις