Photos & Video

Βίκυ Καγιά: Αποκάλυψε on air αν θα κάνει τρίτο παιδί!

H Bίκυ Καγιά βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της πρωινής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» και απάντησε στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός τρίτου παιδιού.
2'

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια πήγε στην πρωινή εκπομπή για να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο μεγάλο τελικό του GNTM και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε αν θα κάνει κι άλλο παιδί.

Η Βίκυ Καγιά απάντησε «Δε νομίζω, όχι! Έχω τα δυο μου παιδιά, έχουμε σκύλο και κουνέλι και ψάρι, πόσα πια;».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως αν ήταν πιο νέα θα επιθυμούσε να κάνει κι άλλα παιδιά! Η Κατερίνα Καινούργιου της εξομολογήθηκε πως κοινή τους φίλη της αποκάλυψε και της περιέγραψε πόσο καλή μητέρα είναι και ότι ασχολείται παρά πολύ με τα παιδιά της.

Η Βίκυ Καγιά επιβεβαίωσε τα λόγια της παρουσιάστριας, λέγοντας: «Ασχολούμαι πάρα πολύ, πιστεύω να είμαι εξαιρετική, αυτό θα φανεί από τα παιδιά μου σε 10 με 15 χρόνια, που θα τα ρωτήσεις και θα σου το πουν, εγώ δεν μπορώ να στο απαντήσω αυτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το κάνω με την καρδιά μου και το κάνω όσο πιο καλά μπορώ. Δεν είμαστε οι super ήρωες, δεν είμαστε το τέλειο που υπάρχει, ας δεχτούμε ότι κάνουμε και λάθη, χωρίς ενοχές!».

Όσο για το αν θα είναι ο Γιώργος Καράβας και η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον επόμενο κύκλο του GNTM είπε: «Αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Αποκλείεται. Τα σχόλια και τα δημοσιεύματα είναι λίγο της φαντασίας.».

Δείτε παραπάνω το video.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στις 26 Δεκεμβρίου τα εμβόλια, στις 27 οι εμβολιασμοί: Πρεμιέρα σε πέντε νοσοκομεία στην Αττική