MasterChef spoiler (23/02): Χαμός στο σπίτι - Το πρώτο 10άρι, τα νεύρα και η αποχώρηση (vid)

MasterChef spoiler: Το επεισόδιο της Δευτέρας (22/02) ήταν γεμάτο εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.
1'

Ο Ιωάννης, ως νικητής του Mystery Box, με ένα πιάτο που συνδύασε αρμονικά τη γη με τη θάλασσα, ήταν αυτός που «μοίρασε» τα τρία βασικά υλικά, μάνγκο, ανανά, παπάγια, στους συμπαίκτες του για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Η απόφασή του να απαγορεύσει την είσοδο του Στέφανου στο pantry, προκάλεσε την έντονη αντίδρασή του αλλά και τα σχόλια των συμπαικτών τους.

Ιωάννης και Στέφανος δεν πήραν καλά σχόλια από τους κριτές και είναι πολύ πιθανό σήμερα να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

MasterChef spoiler: Το πρώτο 10άρι, τα νεύρα και η αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο οι κριτές εκτός από το πρώτο δεκάρι που θα δώσουν θα ενοχληθούν με έναν παίκτη ο οποίος προσπάθησε να τους κοροϊδέψει σχετικά με ένα λάθος που έκανε στην προσπάθειά του.

Ποια ή ποιος θα κερδίσει το τεστ δημιουργικότητας και το πλεονέκτημα στην επόμενη ομαδική δοκιμασία του μεγαλύτερου ελληνικού μαγειρικού διαγωνισμού; Άραγε, αυτή τη φορά, θα γίνει χρήση της κάρτας ασυλίας, που έχει στην κατοχή του ο Νίκος;

Σύμφωνα με το τρέιλερ στο σημερινό επεισόδιο θα γίνει χαμός αφού μετά την αποχώρηση μέσα στο σπίτι θα γίνει καυγάς με κάποιους παίκτες να... βρίσκονται ένα βήμα πριν πιαστούν στα χέρια!

Το σίγουρο είναι ότι στο σπίτι, η μάχη των στρατοπέδων δείχνει να... κρατάει γερά!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Κλείδωσαν» αυξήσεις για 950.000 δικαιούχους - Δείτε παραδείγματα του επαναπυλογισμού