MasterChef: Μοιραίο λάθος έκρινε την αποχώρηση - Οι κριτές δεν δοκίμασαν καν το πιάτο (vids)

MasterChef: Οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να καταφέρουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό στο επεισόδιο της Τρίτης (09/03)
2'

Οι τρεις σεφ ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα του τεστ δημιουργικότητας στο οποίο το βασικό υλικό ήταν η ντομάτα σε τρεις μορφές, δηλαδή φρέσκια, επεξεργασμένη και σε χυμό.

Έτσι, νικήτρια του τεστ δημιουργικότητας αναδείχθηκε η Μαρία Λαζαρίδη που κέρδισε, μεταξύ άλλων, και την κάρτα ασυλίας.

Την ίδια ώρα, τη χειρότερη επίδοση είχαν η Ηρώ, η Λία και ο Κωνσταντίνος οπότε διεκδίκησαν την παραμονή τους στο MasterChef.

MasterChef: Η δοκιμασία αποχώρησης

Κατά την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης, ο Μιχάλης Ντουνέτας ήταν ο προσκεκλημένος σεφ και έφερε ένα πιάτο, το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν πιστά οι παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ντουνέτας παρουσίασε ένα πιάτο με βασικό υλικό το καλαμάρι σε διάφορες υφές και οι διαγωνιζόμενοι είχαν στη διάθεσή τους 75 λεπτά.

Δεν δοκίμασαν το πιάτο

Οι τέσσερις σεφ, στη συνέχεια, δοκίμασαν τις προσπάθειες των παικτών και η Ηρώ Περουλάκη αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής αφού εκείνοι δεν δοκίμασαν καν το πιάτο της για λόγους υγιεινής.

Η Ηρώ στην προσπάθειά της να προλάβει να κάνει όλες τις παρασκευές δεν πρόσεξε και τη στιγμή που έβαζε το ζωμό και κάποια από τα υλικά στο μπλέντερ για να τα πολτοποιήσει τα υλικά έπεσαν στον πάγκο.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον πάγκο της ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος είδε τι συνέβη και τη ρώτησε αν θα τους σερβίρει τη συγκεκριμένη παρασκευή.

Εκείνη πάνω στον πανικό της τα έβαλε πάλι μέσα και τα… πολτοποίησε για να τους τα… σερβίρει στη συνέχεια.

«Όταν είδα τις άδειες κάρτες με το όνομά μου από πάνω κούνησα το κεφάλι και είπα: "άντε κοριτσάκι μου πάμε. Δεν είσαι για τίποτα". Πώς να βαθμολογήσουν ένα πιάτο που το έχω πάρει από κάτω, το έχω βάλει σε ένα πιάτο και τους το εχω σερβίρει;», δήλωσε on camera και ξέσπασε σε κλάματα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Ομάδες κρούσης ήθελαν θύματα - Ο «επαγγελματίας» που έδωσε το σήμα και οι χούλιγκαν