Τέτα Καμπουρέλη: «Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια» (vid)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας η Τέτα Καμπουρέλη.

Newsbomb

2'

Μερικούς μήνες μετά τη σύλληψη του συζύγου της, ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί που έγινε τον Νοέμβριο του 2020 σε θυρίδες τράπεζας στο Ψυχικό, η Τέτα Καμπουρέλη βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό για να δείξει θεραπείες για νύχια. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες ερωτήσεις να θέσει στην αισθητικό, πριν εκείνη μιλήσει για τα νύχια.

Η Τέτα Καμπουρέλη μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για δημοσιεύματα, τα οποία τη θέλουν ζευγάρι με τον Φίλιππο Σοφιανό. Η Τέτα Καμπουρέλη διέψευσε τις φήμες λέγοντας: «Δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Με τον κύριο Σοφιανό γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια και πραγματικά ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είμαστε χρόνια φίλοι. Θα βοηθήσω σε ένα θεατρικό που κάνει. Δεν θα παίξω, θα είμαι στις δημόσιες σχέσεις. Θα πω και το άλλο. Όποια γυναίκα γνωρίζει, μου τη φέρνει σαν πελάτισσα».

«Ο καθένας κουβαλάει έναν σταυρό, Να είμαστε καλά και όλα καλά θα πάνε. Υγεία πάνω απ' όλα. Αρρώστησα πολύ άσχημα, έπαθα κρίσεις πανικού αλλά τώρα το παλεύω και είμαι πολύ καλά. Παίρνω τα χαπάκια μου γι’ αυτό έχω και καλή διάθεση. Γελάω γιατί πρέπει να γελάμε. Υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις οικογένειες και πρέπει να προχωράμε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια», είπε η Τέτα Καμπουρέλη.

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, απάντησε: «Δεν υπάρχει πρώην σύζυγος. Δεν έχω χωρίσει. Μαζί δεν είμαστε γιατί ο ένας είναι μέσα, ο άλλος είναι έξω, παλεύουμε και οι δύο. Ως εκεί, προχωράμε. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, είμαι καλά, παλεύω για να έχω δουλειά και τίποτα άλλο. Αλήθεια σου λέω, παλεύω πάρα πολύ. Δεν ήρθα για συνέντευξη, ήρθα για τα νύχια».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

Συναγερμός στη Βουλή: «Μπούκαρε» άνδρας με αγροτικό και φώναζε «θα σας ανατινάξω»

Αποτροπιασμός: Στέλνουν στα social media φωτογραφία του Mad Clip από το νεκροτομείο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή