«Πόλεμος» στο Survivor για την Μυριέλλα Κουρεντή: «Καλά πού είμαστε στο 1950;» (vid)

Survivor: Χαμός στο συμβούλιο του νησιού μετά τα φιλιά που αντάλλαξαν ο Γιώργος Κατσαούνης κι η Μυριέλλα Κουρεντή στην πισίνα.
2'

Παρότι έδωσαν των καλύτερό τους εαυτό οι «κόκκινοι», δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 10-7. Έτσι, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού το οποίο είχε και αρκετές εντάσεις έπρεπε να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους που μαζί με τον Βαλάντη, την Μυριέλλα Κουρεντή και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα διεκδικήσει την παραμονή του στο παιχνίδι. Έτσι, έπειτα από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε προέκυψε ότι τέταρτος υποψήφιος είναι και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αφού συγκέντρωσε έξι ψήφους.

Την ίδια ώρα, είναι δεδομένο ότι η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Μυριέλλα και Γιώργο έχει ενοχλήσει μερίδα παικτών των κόκκινων. Αφού πρώτα λοιπόν στο Συμβούλιο τοποθετήθηκαν οι Αθηνά Ευμορφιάδη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Βαλάντης κατά της συμπαίκτριάς τους, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πήρε τον λόγο και... ξεσπάθωσε.

Ανάμεσα σε όσα είπε, ανέφερε: «Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω και νομίζω ότι είμαι στο 1950; Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό. Άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο πράγμα το προσωπικό κι άλλο πράγμα ένα αθώο φλερτ που δεν καταλαβαίνω... Στα δικά σας οπίσθια μπαίνει; Ή θα μπει μελλοντικά; Είναι αστείο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άνοιγμα σχολείων: Βρέθηκαν 14.000 κρούσματα από τα self test σε μαθητές και καθηγητές

Νίκη για τον Νόβακ Τζόκοβιτς: Ανακαλείται η ακύρωση της βίζα - Θα αγωνιστεί στο Australian Open;

Προσοχή: Ποιοι πρέπει να βάλουν ένα «Σ» στο τζάμι του αυτοκινήτου και γιατί – Το πρόστιμο