Σασμός - Spoiler: Μαρίνα και Αργυρώ φεύγουν στην Ήπειρο - Ποιος ηθοποιός μπαίνει στη σειρά (vids)

Σασμός: Τα επόμενα βήματα Αργυρώς – Μαρίνας - Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια
2'

Σε αποκαλύψεις προχώρησαν ο σκηνοθέτης και ο συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός» οι οποίοι μίλησαν στο Happy Day. «Στις φυλακές, οι πρωταγωνιστές γυρίζουν σελίδα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος και απάντησε στα σκηνοθετικά λάθη που σχολιάζονται κατά καιρούς από τα social media, όπως ο σύρτης στο κρατητήριο όπου κρατείται ο Αστέρης και ήταν ανοιχτός. «Είναι σίγουρο ότι έχουν ξεφύγει πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε λιγότερα λάθη. Το ουσιαστικό ήταν ο διάλογος μεταξύ των ηθοποιών. Τα social τα παρακολουθούμε γιατί είναι κομμάτι της δουλειάς μας».

Σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης, τόνισε πως: «Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχουμε το φαινόμενο Σασμός. Ξέραμε ότι θα κάνουμε μία καλή δουλειά και περιμέναμε ότι θα έχει μία σοβαρή ανταπόκριση. Ο κόσμος μάς χάρισε απλόχερα αυτή την αγάπη και για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη. Όποιος κάνει τηλεόραση και πει ότι δεν τον αφορούν τα νούμερα λέει ψέμματα».

Παράλληλα, ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, αποκάλυψε: «Μπαίνει ένας σπουδαίος ηθοποιός, ο Αργύρης Πανταζάρας. Έχουμε περισσότερους νέους ηθοποιός που θα πάρουν βασικούς ρόλους. Θα δούμε τη Μαρίνα και την Αργυρώ στην Ήπειρο και εκεί θα μπουν κι άλλοι ηθοποιοί».

Αναφορικά για το αν θα συνεχιστεί και του χρόνου, απάντησε: «Έχει γίνει συζήτηση, δεν έχουν πέσει υπογραφές. Όλοι το θέλουν και είμαστε σε καλό δρόμο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου θα ανατρέψει τα πάντα (vid)