«Σασμός»Spoiler: Αποκάλυψη - «Όλοι θα πιστέψουν ότι ήρθε το τέλος όμως υπάρχει ανατροπή» (vid)

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επεισόδια της σειράς Σασμός, καθώς οι Βρουλάκηδες ζητάνε εκδίκηση από τους Σταματάκηδες για τον φόνο του Πετρή.
1'

Το μεσημέρι της Κυριακής (27/2) ο «Τηλέμαχος» του Σασμού, κατά κόσμον, Νίκος Τσολερίδης, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά και την αυριανή σκηνή που θα «κόψει» την ανάσα. Η παρακολούθηση του Μαθιού από τα ξαδέρφια του Πέτρου Βρουλάκη συνεχίζεται και ο γιος της Καλλιόπης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους δύο άντρες. «Συναντάμε επιτέλους τον Μαθιό, το κυνηγητό φαίνεται να έρχεται στο τέλος του αλλά έχει εκπλήξεις. Είναι στο σημείο που όλοι θα πιστέψουν ότι ήρθε το τέλος, όμως υπάρχει ανατροπή», είπε αρχικά ο Νίκος Τσολερίδης.

«Είμαι συνδεδεμένος με τη βεντέτα. Πρέπει να βάλουμε στη θέση τους τους Σταματάκηδες. Κάποια στιγμή θα δείτε για ποιον λόγο επιμένω τόσο στη βεντέτα. Εγώ εμφανίζομαι κάθε φορά που απειλείται η οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο. Τις γυναίκες δεν τις πειράζει κανείς στις βεντέτες. Πρέπει να δείξουμε την έντονη αντιπαλότητα για να έρθει ο Σασμός».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός Spoiler: Πλησιάζει η ώρα για την πιο δραματική συνάντηση