Maestro: Οι πρωταγωνιστές της σειράς μιλούν για τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Maestro μιλούν για τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA.

Newsbomb

1'

Οι πρωταγωνιστές του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Κώστας Μπερικόπουλος, Χάρις Αλεξίου & Μαρία Καβογιάννη μιλούν για της εξελίξεις της σειράς στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς του MEGA κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης αποκάλυψε: «Η Κέρκυρα είναι το μέρος που ζει ο νέος ήρωας της σειράς».

«Στην Κέρκυρα πήγαμε επίσης για την Χάρις και την Μαρία. Ανοίγουν νέες ιστορίες και για τις δύο», πρόσθεσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο νέος ήρωας της σειρά, Κώστας Μπερικόπουλος μιλά για τον ρόλο του: «Είμαι ένας ανακριτής, ο οποίος ξεκινά από την Κέρκυρα και πάει στους Παξούς να εξιχνιάσει το έγκλημα του Χαράλαμπου. Αλλιώς τα περιμένω, αλλιώς μου έρχονται τα πράγματα. Εμπλέκομαι με τους ήρωες».

Η Χάρις Αλεξίου μιλά για τον ρόλο της στον δεύτερο κύκλο του «Maestro»: «Έφυγαν από το σπίτι όλοι και έμεινα με τον Φάνη, που δεν τον πολυσυμπαθώ πολύ. Δεν είναι εύκολη η ζωή που ζει η ηρωίδα μου, υπάρχει όμως και η Μαρία, η οποία έρχεται και ζητάει τη φιλία μου».

Η Μαρία Καβογιάννη με τη σειρά της ανέφερε: «Η Μαρία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την καινούργια κατάσταση στη ζωή της και να βοηθήσει το παιδί της».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή