Χαμός στο Survivor: «Είπε μην μου σπας τα...» - Συνεχίζεται η ένταση ανάμεσα σε Φάνη και Χριστόφορο

Survivor: Συνεχίζεται το επεισόδιο ανάμεσα σε Φάνη και Μπολέτση

Newsbomb

1'

Νέος γύρος έντασης ανάμεσα στον Φάνη και τον Χριστόφορο με αφορμή την κίνηση του Φάνη να τοποθετήσει το τοτέμ στο αγώνισμα. Οι περισσότεροι παίκτες είναι εναντίον του.

Φάνης: «Είναι βαριές οι κατηγορίες. Δεν με ενόχλησε ούτε ο Παπαχαραλάμπους ούτε η Κατερίνα, αλλά με ενόχλησε από τον Γιώργο γιατί πίστευα πως το χάσμα μπορούσε να γεφυρωθεί. Δεν μου άρεσε ο χαρακτηρισμός. Ήταν βαρύς και δεν τον ενστερνίζομαι. Σίγουρα ήταν ιδέα της Κατερίνας και τα παιδιά ακολουθούσαν. Επίσης, με ενόχλησε όταν σταμάτησε το συμβούλιο και ο Χριστόφορος μου είπε ότι είμαι για φυλακή χαριτολογώντας και Φάνη μη μου σπας τα… Εγώ έχω μάθει να μιλώ όμορφα».

Χριστόφορος: «Καλά αν ξεκινήσουμε να λέμε τι λέμε όλοι off camera, θα ξημερώσει. Ο Φάνης μας έβγαζε τρελούς κι ότι ήταν μία πλάκα που δεν γέλασε κανένας. Έληξε το συμβούλιο, πήγαμε να ηρεμήσουμε και το έφερε ξανά το θέμα μπροστά μας ο Φάνης. Με κοιτούσε και χασκογελούσε και του είπα κόψ’ το γιατί μου έχεις σπάσει τα… Αυτό που είπα. Το είπα, δεν κρύβομαι και δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για κάτι. Μας έχει ζαλίσει»

Φάνης:«Δεν υπάρχει καν λόγος να το ανακυκλώνουμε. Πριν ξεκινήσει κάθε παιχνίδι οι παιχνιδάδες ελέγχουν τον στόχο»

Χριστόφορος: «Μας το χεις πει δεκα φορές»

Φάνης:«Σε σένα μιλάω, είσαι οκει; Τα παιδιά με έχουν αποκαλέσει κλέφτη πολλά χαρακτηριστικά. Από την Κατερίνα έχει ξεκινήσει αυτό. Ο Γιώργος και ο Χριστόφορος απλά την ακολουθούνε. Πάμε παρακάτω.»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα