Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πιο περίεργος χωρισμός που βίωσε - «Εξαφανιστήκαμε κι οι δύο...»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπαίνει.... στο εξομολογητήριο και αποκαλύπτει τον πιο περίεργο χωρισμό

Newsbomb

1'

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Χθες ήταν μια από αυτές τις φορές με τον Θέμη Γεωργαντά να υποδέχεται τον τραγουδιστή, ο οποίος αποκάλυψε πολλά για τη ζωή μου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μπήκε στο εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον πιο περίεργο χωρισμό που έχει βιώσει.

«Δεν είπαμε τίποτα, εξαφανιστήκαμε κι οι δύο. Δεν κατάλαβα πώς έγινε, να σου πω την αλήθεια. Έφυγα εγώ ένα ταξίδι, δεν μου ‘στειλε και δεν έστειλα. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρή σχέση», αποκάλυψε αρχικά.

«Μου ‘χει φανεί πολύ περίεργο που μου είχαν πετάξει ένα σουτιέν στις συναυλίες μου πέρσι. Ήταν και πολύ μεγάλο και λέω: δεν μπορεί να είναι αλήθεια αυτό... Δεν μπορεί να υπήρχε σοβαρά αυτό το νούμερο, ήταν ακραίο. Είχα σοκαριστεί. Μπορεί να ήταν και επίτηδες», είπε γελώντας Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σε άλλο σημείο όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε αν θα κατέβει στην πολιτική ο τραγουδιστής απάντησε: «Είναι πάρα πολλά αυτά που γράφονται και ακούγονται και δεν έχουν ισχύουν. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή να σου πω».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή