Δανάη Μπάρκα για την απιστία: Έχω βρεθεί και στις δύο περιπτώσεις

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μια τοποθέτηση περί απιστίας...

Newsbomb

1'

Η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Τετάρτης 12 Ιουνίου, σχολίασε το θέμα της απιστίας. Αφορμή αποτέλεσε η συνέντευξη της Ναταλίας Δραγούμη στην εκπομπή της «Καλύτερα αργά», η οποία ομολόγησε πως έχει βρεθεί σε σχετική κατάσταση σε προηγούμενες σχέσεις της.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκινώντας τη συζήτηση είπε: «Όταν μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις και για ξεχωριστούς ανθρώπους - γιατί όλοι μας είμαστε διαφορετικοί - δεν υπάρχει κανόνας».

«Είναι θέμα διαφορετικών απόψεων και ίσως και σοφίας της ζωής. Η Ναταλία τόνισε ότι παίζει ρόλο το πότε θα γίνει σε μία σχέση. Δεν είναι το ίδιο να σου το πει μετά από 20 χρόνια με το να σου το πει τα πρώτα χρόνια», πρόσθεσε.

Ο Γρηγόρης Κρικοριάν σχολίασε με τη σειρά του: «Δεν ξέρω ποια είναι η άποψή σας που το συγκεκριμενοποίησε η Ναταλία Δραγούμη, δηλαδή διαχώρισε τη σαρκική απιστία, της στιγμής, από τη συναισθηματική απιστία, που είναι ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να ζει τη ζωή του με έναν άλλον παράλληλα».

«Δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει η Ναταλία (Δραγούμη). Όταν υπάρχει συναίσθημα και μαθαίνεις ξαφνικά ότι ο σύντροφός σου σε απατά, αυτό πονάει πάρα πολύ», παρατήρησε η Δέσποινα Καμπούρη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε: «Παίζει ρόλο το πότε θα γίνει σε μια σχέση. Δεν είναι το ίδιο να συμβεί 20 χρόνια μετά, 30 χρόνια μετά, να έρθει ο άνθρωπός σου και να σου πει ότι έκανε αυτό το λάθος, με το να στο πει τους πρώτους μήνες, τα πρώτα χρόνια».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή