Η Kate Winslet αποκαλύπτει μυστικά για την σκηνή με την περιβόητη πόρτα από την ταινία «Τιτανικός»

Η ηθοποιός μιλά για την περιβόητη σκηνή με την πόρτα σε συνέντευξη της

Newsbomb

2'

Η ηθοποιός Kate Winslet αποκάλυψε ένα ενδιαφέρον γεγονός σχετικά με την περιβόητη σκηνή με την πόρτα στην ταινία «Τιτανικός».

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε μια προβολή της ταινίας της «Lee» στη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, η ευρεώς γνωστή σκηνή με την πόρτα στην ταινία του 1997 ήρθε για άλλη μια φορά στο προσκήνιο.

Εδώ και χρόνια γίνεται συζήτηση για το αν ο Leonardo DiCaprio θα μπορούσε να χωρέσει στο κομμάτι ξύλου, στο οποίο βρίσκεται επάνω η Kate Winslet, μετά τη βύθιση του πλοίου.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι το νερό δεν ήταν ούτε κατά διάνοια τόσο βαθύ όσο φαινόταν στην οθόνη, προσθέτοντας ότι ήταν πολύ απλό για εκείνη να μπαίνει και να βγαίνει από τη δεξαμενή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η ίδια είπε για τα γυρίσματα της σκηνής: «Λοιπόν, αυτό ήταν ένα αρκετά αμήχανο σκηνικό, γιατί το νερό ήταν στο ύψος της μέσης εκείνη τη στιγμή. Οπότε, πρώτα απ’ όλα, ρωτούσα συχνά: ''Μπορώ να πάω τουαλέτα;''. Και μετά σηκώνομαι, κατεβαίνω από την πόρτα, περπατάω μέχρι την άκρη της δεξαμενής, περίπου 20 μέτρα μακριά, και πρέπει κυριολεκτικά να σκαρφαλώσω και να έρθω και να ξανακατέβω στην πόρτα. Ήταν τρομερό», πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Ο Leo φοβάμαι να πω ότι ήταν γονατιστός. Δεν θα έπρεπε να το πω έτσι κι αλλιώς, ο James Cameron θα μου τηλεφωνήσει», αστειεύτηκε για το ενδεχόμενο να δεχτεί μια επίπληξη από τον σκηνοθέτη, επειδή αποκάλυψε τα μυστικά της ταινίας.

«Στην πραγματικότητα, έμπαινε μέσα σε μια δεξαμενή. Οπότε υπήρχε συνεχής ροή του νερού και μπορούσες να ακούσεις τον ήχο του», πρόσθεσε η ίδια.

Η πολυαγαπητή Kate Winslet αποκάλυψε ότι είδε πρώτη φορά τον «Τιτανικό» μπαίνοντας κρυφά σε έναν κινηματογράφο με φίλους της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή