Ο Χρήστος Σταϊκούρας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr

Ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας μιλά για τα «καυτά» θέματα της οικονομίας και της επικαιρότητας στο Newsbomb.gr και το Meeting Point με την Όλγα Τρέμη.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr
Ο Υπ. Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στην Όλγα Τρέμη και το Newsbomb.gr
1'

Ο Χρήστος Σταϊκούρας μιλά στο Newsbomb.gr για τα πρόσθετα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για το κύμα των ανατιμήσεων που προκαλεί η παγκόσμια έκρηξη των τιμών της ενέργειας και απαντά στο εάν θα υπάρξουν - και σε ποια έκταση - πρόσθετες επιδοτήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος. Αποκαλύπτει επίσης τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης, σε ποιους θα χορηγηθεί και απαντά στο εάν υπάρξουν νέες μειώσεις φόρων.

Ο υπ. Οικονομικών απαντά στα ερωτήματα για τον ΕΝΦΙΑ 2022 και την αύξηση του κατώτατου μισθού. Δίνει, επίσης, στίγμα για το εάν, και υπό ποιες προϋποθέσεις, θα μονιμοποιηθούν τα μέτρα ελάφρυνσης, όπως η μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, η αναστολή της εισφοράς αλληλεγγύης καθώς και για το εάν η τελευταία θα επεκταθεί σε δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Ο κ. Σταϊκούρας μιλά και για το μέρισμα της ανάπτυξης που εξετάζει η κυβέρνηση, αποκαλύπτοντας πώς και σε ποιους μπορεί να καταβληθεί. Τέλος, αναφέρεται και στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις τράπεζες και από το Ταμείο Ανάκαμψης και σχολιάζει τη διαγραφή του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τη ΝΔ.

Δείτε το trailer της συνέντευξης:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Πασχάλης

Κακοκαιρία Αθηνά: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή -Ανησυχία για τις πυρόπληκτες περιοχές

Νίκος Χαρδαλιάς: Οι φωτογραφίες που εξόργισαν τους Τούρκους - «Πήγε σε υπό κατοχή νησιά μας»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή