Έχει κρύο έξω; Μάθετε πως να ντυθείτε ζεστά και μοδάτα

Έχει κρύο έξω; Μάθετε πως να ντυθείτε ζεστά και μοδάτα
3'

Τα γάντια αποτελούν ένα κλασικό αξεσουάρ για τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Αισθανθείτε ζεστασιά και αναβαθμίστε κάθε σας outfit με τα πιο σικάτα γάντια!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσετε τα γάντια με το πανωφόρι σας;

Για πολύ κόσμο ο χειμώνας είναι μια λατρεμένη εποχή. Ωστόσο, για άλλους ο χειμώνας είναι σωστός εφιάλτης και αυτό λόγω κρύου. Για όλους εσάς που ανήκετε στην δεύτερη κατηγορία, θα πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχει τρόπος να παραμείνετε ζεστοί. Αυτός δεν είναι άλλος από τον σωστό ρουχισμό και τα κατάλληλα υποδήματα που θα βρείτε στο https://www.epapoutsia.gr/ugg.html. Αν όμως η μόδα είναι μία από τις προτεραιότητές σας, τότε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία στα ρούχα που θα σας κρατήσουν ζεστή ακόμα και αν οι θερμοκρασίες πέσουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Αν για παράδειγμα γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι λόγω βεβαρημένης καθημερινότητας ή ενός ταξιδιού αναψυχής, θα παραμείνετε για περισσότερο από 15 λεπτά σε εξωτερικό χώρο καλό θα ήταν να δώσετε μεγάλη έμφαση στο πανωφόρι που θα επιλέξετε αλλά και στα γάντια που θα καλύψουν τα χέρια σας. Ένα χοντρό με έντονα χρώματα παλτό και γάντια έντονου και διαφορετικού χρώματος, είναι κατάλληλα για να τα φορέσετε όταν πάτε τα παιδιά σας σχολείο ή στο κοντινό σας σούπερ μάρκετ για τα ψώνια της ημέρας. Αν όμως ένα ευχάριστο ταξίδι σε χιονισμένους προορισμούς είναι στα άμεσα σχέδιά σας, τότε καλό θα ήταν να εξοπλιστείτε με ζεστά, μοδάτα και αδιάβροχα μπουφάν με αντίστοιχα γάντια που θα σας προστατεύσουν. Όποια και αν είναι η τελική επιλογή σας σε ζεστό πανωφόρι και γάντια, το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να συνδυαστούν σωστά για να αναδείξουν το υπόλοιπο outfit.

Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε σωστά τα γάντια μας έτσι ώστε να δείχνουν trendy και μοδάτα;

Τα γάντια για πολλούς αποτελούν μέρος της δουλειάς τους ενώ για άλλους αποτελούν ένα σημαντικό εργαλείο που είναι ικανό να διατηρήσει τα χέρια ζεστά, ακόμα και σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός. Τα υλικά από τα οποία μπορεί να κατασκευαστεί ένα ζευγάρι γάντια έχουν όντως την δυνατότητα να αποτρέπουν τη οποιοδήποτε εισβολή υγρού στοιχείου ή ακόμα και για τον αέρα. Παρόλη την χρησιμότητα των γαντιών. Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που απασχολεί όλους τους ανθρώπους για τα γάντια και ιδιαίτερα για τον γυναικείο πληθυσμό είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούν να συνδυαστούν με τα υπόλοιπα ρούχα. Ευτυχώς για όλους, τα γάντια βγαίνουν σε άπειρα σχέδια και χρώματα και είναι κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να αποδειχθεί αν βρείτε λίγο χρόνο και μπείτε στο https://www.epapoutsia.gr/axesoyar/dermatina-eidi/gantia.html για να βρείτε αυτό που ακριβώς ψάχνετε.

Ποια είναι τα κριτήρια που θα σας ωθήσουν να αγοράσετε τα ιδανικά γάντια για ένα επίσημο outfit;

Τα γάντια συνηθίζουμε να τα βλέπουμε στην επίσημη μορφή τους μόνο σε γάμους. Η αλήθεια όμως είναι ότι ένα ζευγάρι επίσημα γάντια αποτελεί ένα must have κομμάτι για κάθε γυναικεία ντουλάπα. Αν λοιπόν έχετε πρόσφατα αγοράσει ένα maxi φόρεμα το οποίο παρόλη την επισημότητά του φαίνεται πολύ απλό και θέλετε να το συνδυάσετε με ένα αξεσουάρ που θα απογειώσει, μην αμελήσετε να το κάνετε με ένα φαντασμαγορικό ζευγάρι μακριών σατέν γαντιών σε μαύρο χρώμα. Φορώντας μακριά γάντια μέχρι τον αγκώνα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε και φανταχτερά βραχιόλια που θα το πλαισιώνουν. Φορώντας τέτοιου είδους γάντια ανεβαίνετε τουλάχιστον ένα level αναφορικά με το ενδυματολογικό κομμάτι. Γι’ αυτό μην διστάζετε και τολμήστε το!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή