Άγιος Βαλεντίνος: Τέσσερις τρόποι για να εκφράσουμε ουσιαστικά την αγάπη μας

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς γιορτές παγκοσμίως και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου, από εκατομμύρια ανθρώπους.
3'

Σε αντίθεση, ωστόσο, με όσα πιστεύαμε τις περασμένες δεκαετίες, τα τελευταία χρόνια έχουμε αρχίσει να συνειδητοποιούμε πως η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν αποτελεί μόνο μια γιορτή για τους ερωτευμένους αλλά και μια αφορμή για να γιορτάσουμε την πραγματική, αληθινή αγάπη, εκείνη που βρίσκεται σε μια φιλία ή στους οικογενειακούς δεσμούς.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκφράσουμε την αγάπη μας στα πρόσωπα που εκτιμούμε και αυτό σημαίνει πως εκτός από τον έρωτα, φέτος αξίζει να γιορτάσουμε τη φιλία αλλά και τη στοργή που υπάρχει σε ένα ζευγάρι, εκείνη την ένωση που κάνει την κάθε σχέση μοναδική. Αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα της γνωστής εταιρείας Swarovski για τη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Με πρωταγωνίστρια την καλλονή Karlie Kloss, ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο, η νέα καμπάνια της Swarovski ξεχωρίζει και κάνει το μήνυμα της αγάπης να «ταξιδέψει» σε όλα τα επίπεδα. Ένα μήνυμα δυνατό που «σπάει» τα κλισέ και αποδεικνύει πως η λάμψη είναι προνόμιο όλων, καθώς και ότι η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου αφορά σε κάθε είδους αγάπη.

Επειδή, λοιπόν, η αγάπη είναι πολυδιάστατη, αξίζει να δούμε πέντε διαφορετικούς τρόπους με την οποίους μπορούμε να γιορτάσουμε φέτος ουσιαστικά τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με έμπνευση από το γεμάτο τρυφερότητα μήνυμα της Swarovski

Ας κάνουμε μια καλή πράξη: Η αγάπη δεν έχει όρια και αυτό σημαίνει πως μπορεί να εκφραστεί ακόμη και σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε και έχουν την ανάγκη μας. Τι καλύτερο υπάρχει, λοιπόν, από το να περάσουμε τη 14η Φεβρουαρίου κάνοντας μια καλή πράξη και βοηθώντας έναν άνθρωπο που χρειάζεται στήριξη και κυρίως, αγάπη;

Ας πούμε ένα «ευχαριστώ» στα αδέρφια και τους γονείς μας: Υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα μας μια ζωή και όμως, συχνά ξεχνάμε να τους δείξουμε πόσο πολύ νοιαζόμαστε για εκείνους. Ας αφιερώσουμε, λοιπόν, στην οικογένειά μας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ένα «ευχαριστώ» και ένα δώρο είναι αρκετά για να κάνουν την ημέρα της αγάπης ακόμη πιο ξεχωριστή και λαμπερή.

Ας ζητήσουμε «συγγνώμη» από εκείνον τον φίλο: Αν η σχέση μας με έναν φίλο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε «τεντωμένο σχοινί», τότε μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να κάνουμε στην άκρη τους εγωισμούς. Ένα «συγγνώμη» είναι σε κάποιες περιπτώσεις αρκετό για «σώσει» μια σχέση ζωής.

Ας δείξουμε στο άλλο μας μισό πόσο πολύ το εκτιμούμε: Η αγάπη και η εκτίμηση αξίζει να πηγαίνουν πάντα μαζί για αυτό, αν στις 14 Φεβρουαρίου ψάχνετε έναν ξεχωριστό τρόπο για να δείξετε στον σύντροφο της ζωής σας πόσο πολύ εκτιμάτε την παρουσία του στο πλευρό σας, δεν έχετε παρά να αρχίσετε να σχεδιάζετε από τώρα με λεπτομέρειες την έξοδο σας για του Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά, να βρείτε το κατάλληλο δώρο για εκείνον. Το σίγουρο είναι πως με όχημά της τα σύμβολα, η Swarovski μεταφέρει φέτος τα πιο δυνατά μηνύματα. Το 2018, μάλιστα, εκτός από την παραδοσιακή καρδιά -η οποία συνεχίζει να αποτελεί ένα λαμπερό και παγκόσμιο σύμβολο αγάπης- ο κόμπος, έρχεται να επισφραγίσει τη δέσμευση και την αιώνια ένωση!

SWAROVSKI #BRILLIANCEFORALL