Το ρολόι της apple παρουσιάζεται σε video

Eπειδή πολλά έχουν ειπωθεί για το ρολόι της apple, η εταιρεία αποφάσισε ότι μάλλον πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Ετσι δημιουργήθηκε ένα video το οποίο εξηγεί τα βασικά σχετικά με το ρολόι και τα χαρακτηριστικά τους.

Σοφία Βεργοπούλου

1'

Υπενθυμίζουμε ότι η τιμή του θα ξεκινά στις Ηνωμένες Πολιτείες από τα 349 δολάρια (χωρίς φόρους) κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι στην Ευρώπη θα είναι στα 349 ευρώ (με φόρους). Με βάση την "προϊστορία" της τιμολόγησης των προϊόντων της Apple, αυτό σημαίνει ότι στην Ελλάδα θα πρέπει να το αναμένουμε στα επίπεδα περίπου των 370-380 ευρώ.
Σημειωτέον πως η τιμή αυτή αφορά τη βασική έκδοση (sport edition) και το μοντέλο με την οθόνη των 38 χιλιοστών καθώς η μεγαλύτερη των 42 χιλιοστών ξεκινά από τα 399 δολάρια. Και οι τιμές αρχίζουν να ανεβαίνουν ανάλογα με την έκδοση, καθώς η έκδοση με το ατόφιο ατσάλι θα ξεκινά από τα 549 δολάρια (38 χιλιοστά) και τα 599 δολάρια (42 χιλιοστά) και θα φθάνει μέχρι τα 1049 δολάρια.

Για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το πιο ακριβό, τότε γι' αυτούς υπάρχει η έκδοση με χρυσό 18 καρατίων (Apple Watch Edition) όπου η τιμή πώλησης ξεκινά από τα 10.000 δολάρια!

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή