Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζουμε χαμόγελα και αγάπη!

Με τα «Δώρα Αγάπης» από την ΑΒ. Γιατί, το πιο «μαγικό» δώρο είναι αυτό που προορίζεται για όσους το έχουν ανάγκη

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίζουμε χαμόγελα και αγάπη!
2'

Μια «ανάσα» μας χωρίζει από τα τόσο διαφορετικά φετινά Χριστούγεννα. Μια «ανάσα», που κάποιοι έχουν ανάγκη να την πάρουν, σήμερα, περισσότερο από ποτέ. Είναι οι συνάνθρωποί μας, εκείνοι και εκείνες, που έχουν ανάγκη να αισθανθούν ότι δεν είναι μόνοι τους. Και εμείς μπορούμε να φροντίσουμε γι’ αυτό. Μπορούμε με μια πολύ απλή αλλά σπουδαία πράξη αγάπης να τους δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό!

Πώς; Με ένα «Δώρο Αγάπης», που κοστίζει μόλις 3,75 ευρώ, αλλά αξίζει πολλά περισσότερα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει για πέμπτη συνεχή χρονιά μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 175 επιλεγμένα καταστήματά της και στο ΑΒ Εshop, και μας καλεί να μοιραστούμε τη μαγεία των γιορτών με όσους το έχουν ανάγκη. Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό, ενώ με την αγορά του προσφέρουμε διπλά.

Μπορούμε, λοιπόν, να δωρίσουμε οι ίδιοι το «μαγικό» αυτό κουτί σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι το χρειάζεται ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων εντός του καταστήματος. Σε αυτήν την περίπτωση, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται. Επιπλέον, για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Τράπεζα Τροφίμων, έναν διαχρονικό και αξιόπιστο σύμμαχό της στα Προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τι περιέχει το «Δώρο Αγάπης»; Πολλή φροντίδα, αγάπη και… AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr, ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr, AΒ Τομάτα Πασσάτα Περαστή 500 gr, AΒ Αλεύρι όλων των χρήσεων 1kg, AΒ Πέννες 500gr, ΑΒ Μαρμελάδα extra φράουλα 500 gr.

Ας χαρίσουμε, λοιπόν, «ανάσες» και λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε όσους το έχουν ανάγκη. Σε όσους μας έχουν ανάγκη. Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο η μαγεία…θα «ζεστάνει» και τις δικές μας καρδιές! Mάθε περισσότερα εδώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή