Σχεδιάζουμε «έξυπνα» τα επόμενα βήματά μας και φροντίζουμε για το μέλλον

Για τους περισσότερους από εμάς, η καθημερινότητα είναι ένας απαιτητικός «μαραθώνιος» με τον χρόνο, τον οποίο είμαστε πρόθυμοι να διανύσουμε, αφού γνωρίζουμε ότι στον τερματισμό του, θα ανακηρυχθούμε «νικητές» και θα μοιραστούμε τη «νίκη» μας, δηλαδή ένα ξέγνοιαστο μέλλον και μία καλύτερη ποιότητα ζωής, με τους κοντινούς μας ανθρώπους.

Σχεδιάζουμε «έξυπνα» τα επόμενα βήματά μας και φροντίζουμε για το μέλλον
4'

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει το εξής ερώτημα: Tι μπορούμε να κάνουμε σήμερα για να διασφαλίσουμε ότι στο μέλλον, θα ανταμειφθούμε με τους καρπούς των μακροπρόθεσμων στόχων που θέσαμε;

Αυτό που χρειαζόμαστε για να ατενίζουμε το μέλλον με σιγουριά, είναι την ασφάλεια που μας παρέχει ένα πλάνο ζωής διαμορφωμένο με τέτοιον τρόπο, ώστε να μην μας στερεί τις μικρές απολαύσεις του σήμερα, ενώ συγχρόνως, να μας επιτρέπει να επενδύουμε αποτελεσματικά στο μέλλον. Και επειδή, καλώς ή κακώς, δεν είμαστε ειδικοί σε ζητήματα οικονομικής διαχείρισης, ειδικότερα όταν αυτά αφορούν στο οικογενειακό μέλλον, είναι απαραίτητο να έχουμε στο πλευρό μας έναν αξιόπιστο «σύμμαχο» ο οποίος θα μας βοηθά να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα επόμενα βήματά μας.

Σε αυτό ακριβώς το κομμάτι έρχεται να μας βοηθήσει το νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό πρόγραμμα τακτικών καταβολών ασφαλίστρου της Εθνικής Ασφαλιστικής, Full [Life Plan], ένα πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα οικοδομήσουμε ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο μέλλον, για εμάς και την οικογένειά μας.

Δείχνοντας εμπιστοσύνη σε έναν αξιόπιστο ειδικό διεθνούς εμβέλειας

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως παίρνοντας την απόφαση να προχωρήσουμε σε μία σημαντική αποταμίευση για το μέλλον, οι έμπειρες κατευθύνσεις ενός επαγγελματία είναι απαραίτητες. Διότι εκείνος γνωρίζει καλύτερα πώς θα αποταμιεύσουμε σταδιακά ένα μέρος των σημερινών μας εσόδων, πραγματοποιώντας ευέλικτες κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε το κεφάλαιό μας. Αυτόν τον ρόλο έχει αναλάβει για εμάς η BNP Paribas Asset Management, ένας διαχειριστής διεθνούς εμβέλειας, ο οποίος διαθέτει τις εξειδικευμένες γνώσεις, ώστε να μας εμπνέει εμπιστοσύνη και ηρεμία, δίνοντάς μας συγχρόνως πρόσβαση στις διεθνείς αγορές. Εμείς, ως ασφαλισμένοι με το Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να επιλέξουμε το ποσό που επιθυμούμε και μπορούμε να αποταμιεύουμε κατά τη διάρκεια της ασφάλισής μας.

«Χτίζοντας» ένα κεφάλαιο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές μας

Αν μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πως για να αποκτήσουμε ένα αξιόλογο κεφάλαιο, χρειαζόταν να πραγματοποιήσουμε εκπτώσεις στην ποιότητα ζωής μας, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε. Διότι η επένδυση του Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής δεν απαιτεί κάποιο αρχικό κεφάλαιο, παρά μόνο ένα μηνιαίο ποσό που θα το επιλέξουμε εμείς, σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ανάγκες μας. Πιο αναλυτικά, επιλέγοντας ένα πρόγραμμα με διάρκεια από 15 έτη και πάνω, μπορούμε να ορίσουμε ένα μηνιαίο ποσό με ελάχιστο τα 70 ευρώ, ενώ για ένα πρόγραμμα ασφάλισης κάτω των 15 ετών, μπορούμε να ξεκινήσουμε από τα 80 ευρώ, με χρονικό ορίζοντα από 10 έως 20 έτη. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του προγράμματος έχουμε τη δυνατότητα ενίσχυσης της αποταμίευσής μας με έκτακτες καταβολές, αλλά και το δικαίωμα εξαγοράς ή μερικής εξαγοράς, από τον τρίτο μήνα της επένδυσης.

Δημιουργώντας μία σχέση ζωής, συνέπειας, εμπιστοσύνης και επιβράβευσης

Ένας ακόμη λόγος που αξίζει να επενδύσουμε στο Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής, είναι το γεγονός πως ξεπερνά τα στενά πλαίσια ενός ασφαλιστικού προγράμματος και γίνεται για εμάς μία σχέση ζωής, η οποία επιβραβεύει τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη που δείχνουμε. Αυτό σημαίνει πως με το πέρας της πρώτης δεκαετίας του προγράμματος και εφόσον δεν έχουμε κάποια ανεξόφλητη οφειλή, μας παρέχει την «Επιβράβευση Δεκαετίας», δηλαδή ένα επιπλέον ποσοστό του Λογαριασμού της Επένδυσής μας. Το ίδιο συμβαίνει και στη λήξη του προγράμματος που ξεπερνά τα 15 έτη, όπου μας ανταμείβει με την «Επιβράβευση Λήξης». Σε κάθε περίπτωση, είναι στην ευχέρειά μας να επιλέξουμε πώς θα λάβουμε το πόσο στη λήξη του προγράμματος, αφού μπορούμε να το λάβουμε εφάπαξ, τμηματικά, με εναλλακτικούς διακανονισμούς, ακόμη και με τη μορφή ισόβιας σύνταξης.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να εξασφαλίσουμε σήμερα ένα ξέγνοιαστο μέλλον για εμάς και την οικογένειά μας, τότε το Full [Life Plan] της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι το «στήριγμα» στο οποίο μπορούμε να βασιστούμε, ανεξαρτήτως περιστάσεων. Και επειδή όλοι θέλουμε να οραματιζόμαστε ένα ξέγνοιαστο μέλλον, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να το εμπιστευτούμε στους ανθρώπους που γνωρίζουν τις σύγχρονες, ευέλικτες λύσεις, οι οποίες θα μας το εξασφαλίσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό) και το 18189 (Ελλάδα), να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ethniki-asfalistiki.gr ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο ethniki@insurance.nbg.gr ή να επισκεφτείτε ένα κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή