Οι προσφορές της Μπλακ Φράιντεϊ που θα μας κολάσουν φέτος!

Κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, οι περισσότεροι από εμάς ετοιμάζουμε τις λίστες για τις Μπλακ Φράιντεϊ αγορές μας. Ωστόσο, οι προσφορές που θα «τρέξουν» φέτος, θα μας κολάσουν.

Διότι πώς μπορείς να αντισταθείς, όταν γνωρίζεις ότι «παίζουν» τέτοιες τιμές; Δεν είναι αμαρτία να τις χάσεις, όταν ξέρεις ότι αρκεί μία online περιήγηση για να γεμίσεις το καλάθι των αγορών σου με tech συσκευές, gadgets και είδη που χρειάζεσαι για το σπίτι;

Η αλήθεια είναι πως με τέτοιες τιμές, μόνο αμαρτία δεν το λες! Όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά από Μπλακ Φράιντεϊ, «μεγάλο καλάθι, μικρή αμαρτία», με προσφορές όπως οι φετινές! H μοναδική συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε είναι… αγόραζε και μη ερεύνα!

Ιδού, λοιπόν, ο δεκάλογος της φετινής, διαφορετικής και σίγουρα «δυνατής» Μπλακ Φράιντεϊ που θα σε προετοιμάσει καταλλήλως για αυτή την αγοραστική εμπειρία… κόλαση!

#1 Τίμα την προσφορά, αφού τα θέλεις τα ακουστικά

Τα έχεις δει εδώ και καιρό στον Κωτσόβολο και ξέρεις ότι τα χρειάζεσαι. Τέτοιες προσφορές, αμαρτία είναι να τις χάσεις, οπότε πάρε επιτέλους εκείνα τα wireless ακουστικά που θα φοράς κάθε φορά που θέλεις να απομονώνεσαι από τις φωνές και τα πληκτρολόγια των συναδέλφων στο γραφείο ή να τρέχεις ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.

#2 Ου φοβηθείς, απόθεμα σε smartphone θα βρεις

Αν ψάχνεις μία αφορμή για να αλλάξεις το παλιό σου κινητό με ένα νέο, πιο tech, τότε ου φοβηθείς, γιατί στον Κωτσόβολο και «δυνατές» προσφορές και μεγάλο απόθεμα θα βρεις. Μη σκεφτείς, λοιπόν διπλά, το αν είναι σωστό να βάλεις και ένα νέο κινητό στη λίστα των αγορών σου, αφού με τέτοιες Μπλακ Φράιντεϊ τιμές, ουδείς αναμάρτητος!

#3 Ου ξανακάψεις φαγητό, στον Κωτσόβολο έχει φούρνο μοναδικό

Πόσα χρόνια ή δεκαετίες έχουν περάσει από τότε που έβαλες τον φούρνο στην κουζίνα σου; Μήπως ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς τις προσφορές της φετινής Μπλακ Φράιντεϊ για να πάρεις έναν καινούργιο; Το σίγουρο είναι πως αν βάλεις στη λίστα των αγορών σου έναν μοναδικό φούρνο, δεν θα καείς στην κόλαση. Αν δεν τον αλλάξεις όμως, μπορεί να… κάψεις ξανά το φαγητό σου!

#4 Ου χάσεις κλιματιστικό, θα κρυώσεις με τέτοιον καιρό

Κρίμα δεν είναι να κυκλοφορείς αγκαλιά με την κουβέρτα στο σπίτι, όταν ξέρεις ότι αυτήν την Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο, «παίζουν» οι καλύτερες προσφορές και στα κλιματιστικά; Ου βρεις αλλού ζεστασιά με τέτοιες τιμές στα κλιματιστικά, για αυτό οργανώσου εγκαίρως.

#5 Ου κλέψεις τη σειρά κάποιου, αφού έχει και pay express

Αν σκέφτεσαι ότι κατά τη διάρκεια της φετινής Μπλακ Φράιντεϊ θα κολαστείς, βλέποντας τις μεγάλες ουρές στα ταμεία, να σε ενημερώσουμε πως στον Κωτσόβολο έχει και pay express. Έτσι, πληρώνεις αυτό που αγοράζεις, χωρίς καν να περάσεις από το ταμείο!

#6 Ου παρακοιμηθείς… την τιμή σε μηχανή espresso αν δεις

Τι πιο απολαυστικό υπάρχει από το να ξυπνάς το πρωί με όρεξη, γνωρίζοντας ότι θα απολαύσεις στην κουζίνα σου τον πιο γευστικό espresso από τα χεράκια σου; Δώσε, λοιπόν, ώθηση στα πρωινά του φετινού χειμώνα και άφησε τη φετινή Μαύρη Παρασκευή να σε κολάσει, με τις τιμές που «παίζουν» στον Κωτσόβολο στις μηχανές espresso.

#7 Ου χάσεις τηλεοράσεις Ultra HD 4Κ, γιατί η κόλαση θα «καίει»

Τη θέλεις και τη χρειάζεσαι. Γιατί, λοιπόν, να μην την πάρεις επιτέλους αυτήν την Ultra HD 4K τηλεόραση; Σίγουρα με τέτοιες τιμές στον Κωτσόβολο και με τεράστια ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας, δεν είναι αμαρτία.

#8 Ου χάσεις τέτοιες προσφορές, γιατί οι τιμές παραείναι χαμηλές

Αμαρτία δεν είναι να βάλεις ένα ακόμη προϊόν στη λίστα με τα είδη σπιτιού, τα gadget τεχνολογίας ή τις συσκευές που θέλεις να πάρεις αυτήν την Μπλακ Φράιντεϊ, αλλά το να χάσεις τις προσφορές για όλα αυτά τα προϊόντα, όταν ξέρεις πως οι τιμές παραείναι χαμηλές και για την ακρίβεια, τόσο χαμηλές που σε κολάζουν!

#9 Mε τέτοιες τιμές στις λευκές συσκευές, μόνο αμαρτία δεν το λες

Είπαμε πως σε ό,τι αφορά στη φετινή Μπλακ Φράιντεϊ, ένας είναι ο βασικός «κανόνας». Ποιος είναι αυτός; Μεγάλο καλάθι, μικρή αμαρτία. Πάρε, λοιπόν, τις λευκές συσκευές που θέλεις με μία παραγγελία, γιατί οι τιμές στον Κωτσόβολο είναι μια σκέτη κόλαση και σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

#10 Ου κάνεις μικρό καλάθι, διότι με τέτοιες προσφορές δεν κάνεις λάθη

Το γράψαμε και το γράφουμε ξανά. Αμαρτία δεν είναι να κάνεις όλες τις αγορές που θέλεις για το σπίτι σου κατά τη διάρκεια των Μπλακ Φράιντεϊ προσφορών, αλλά να αφήσεις το καλάθι σου σχεδόν άδειο. Πήγαινε μία βόλτα από ένα κατάστημα της Κωτσόβολος ή επισκέψου το kotsovolos.gr, διότι εκεί υπάρχει μεγάλη προσφορά προϊόντων και μεγάλη ποικιλία προσφορών, που θα σε καλύψουν πλήρως.

Τιμές κόλαση σημαίνει Μπλακ Φράιντεϊ παράδεισος, λοιπόν. Συνεπώς, δε χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα για να σου δώσουμε μία «γεύση» από τα όσα θα «παίξουν» φέτος. Διότι όπως μπόρεσες να διαπιστώσεις, η φετινή Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο έρχεται με σκοπό να κολάσει τους πάντες και κυρίως, να μας κάνει να γελάσουμε με την ψυχή μας, αφού για μία ακόμη χρονιά, η Κωτσόβολος «έγραψε» ιστορία με την απίστευτα χιουμοριστική και έξυπνη καμπάνια του για τη μεγαλύτερη «γιορτή» των προσφορών. Και αρκεί μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί για να το διαπιστώσεις και να αρχίζεις να ετοιμάζεις εγκαίρως τη λίστα με τις αγορές που θέλεις να κάνεις. Το πού θα τις βρεις το γνωρίζεις καλά πλέον, όπως και το ότι τέτοιες προσφορές, είναι αμαρτία να τις χάσεις!