Βόλτα στο Golden Hall για Χριστουγεννιάτικες αγορές

Εκεί γνώρισα και το ασυνήθιστα πρακτικό θερμαινόμενο τσιγάρο PULZE και άνοιξα μία νέα πόρτα στην απόλαυση του θερμαινόμενου καπνού.

Όταν σκέφτομαι «Χριστουγεννιάτικα δώρα», σκέφτομαι αγάπη, θαλπωρή, σκέφτομαι τι μπορεί να κάνει ευτυχισμένους τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και πού θα τα βρω όλα μαζί συγκεντρωμένα, ώστε να μη χάνω χρόνο και να βρεθώ γρήγορα με όλα τα πακέτα μου κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και όλα αυτά τα ζητούμενα με οδήγησαν το προηγούμενο Σάββατο στο Golden Hall, το πιο ωραία στολισμένο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, όπου αποφάσισα να κάνω τα ψώνια μου και ταυτόχρονα να απολαύσω λίγο από το πνεύμα των Χριστουγέννων… πριν από τα Χριστούγεννα.

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μόνη απόλαυση που με περίμενε μπαίνοντας στο Golden Hall. Kοντά στην κεντρική είσοδο συνάντησα τις brand ambassadors της νέας συσκευής θερμαινόμενου καπνού PULZE και με τη βοήθεια τους τη γνώρισα από κοντά. Η εξόρμησή μου για να πάρω τα δώρα όλης της οικογένειας ξεκίνησε με μία «στάση» και ένα δώρο σε εμένα, το νέο PULZE!

Ως ενήλικος καπνιστής αποφάσισα πως είχε έρθει η ώρα να αναβαθμίσω την καπνιστική μου συνήθεια, καθώς καιρό τώρα αναζητούσα «το κάτι παραπάνω», «το κάτι καλύτερο». Κοντοστάθηκα δίπλα στο promotion stand και την εξειδικευμένη ομάδα του PULZE, η οποία μου παρουσίασε και εξήγησε τα πάντα για τη νέα συσκευή θέρμανσης καπνού και απάντησε σε όλες μου τις απορίες.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Το PULZE είναι μια εύκολη στη χρήση και ασυνήθιστα πρακτική συσκευή, καθώς μπορεί να προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις με μόνο μια πλήρη φόρτιση που διαρκεί μόλις 90 λεπτά. Όσο την περιεργαζόμουν στα χέρια μου, οι «ειδικοί» με ενημέρωσαν πως βγαίνει σε δύο κομψά χρώματα, Copper και Silver ενώ επιπλέον μπορεί να προσφέρει μία προσωποποιημένη εμπειρία στους ενήλικες καπνιστές με 2 διαφορετικά επίπεδα θέρμανσης. Το Standard για πιο έντονη και το Eco για πιο ήπια γευστική εμπειρία.

Αφού έμαθα τα πάντα για την όλα σε μία συσκευή, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη για την φόρτιση της, συνειδητοποίησα πως είναι αυτό που αναζητούσα και επιθυμούσα σαν ενήλικος καπνιστής. Μια πρακτική και ανθεκτική συσκευή, που προσφέρει μια εμπειρία απόλαυσης πραγματικού καπνού με λιγότερη μυρωδιά, ενώ παράλληλα ο καθαρισμός της συσκευής γίνεται παιχνιδάκι, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο εργαλείο γρήγορου καθαρισμού στη βάση της.

Σκεφτόμουν πως ως ενήλικος καπνιστής μου αξίζει η καλύτερη καπνιστική εμπειρία και αυτήν μπορεί να μου τη προσφέρει μόνο το PULZE, που φέρει την υπογραφή των δημιουργών των τσιγάρων Davidoff.

Οι σκέψεις έγιναν πράξεις και εκείνο το Σάββατο έφυγα από το Golden Hall με μία κομψή, μπρονζέ συσκευή PULZE μόνο για μένα!