Βρες χρόνο για σένα το 2022 - Ξεκίνα με έναν espresso σε κάποιο από τα πιο όμορφα καφέ της πόλης

Επιλογές που ανεβάζουν το επίπεδο απόλαυσης, όπως η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE

Κάθε νέα χρονιά συνοδεύεται και από μια σειρά resolutions. Φέτος, δεν χρειάζεται να θέσεις πολλούς στόχους. Ένας είναι αρκετός: βρες χρόνο για σένα. Αν το πετύχεις, τότε είναι σίγουρο ότι το 2022 θα ξεφύγει από τα συνηθισμένα. Προσπάθησε λοιπόν, τους επόμενους 12 μήνες να αφιερώσεις χρόνο για τις ήδη αγαπημένες σου συνήθειες και αφοσιώσου σε αυτές. Τα απλά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τα προϊόντα νέας γενιάς είναι και αυτά μέρος της καθημερινότητας μας, ένα διάλειμμα, μια στιγμή απόλαυσης, μια νέα εμπειρία. Από τη συσκευή θέρμανσης καπνού PULZE, η οποία μέσα από μια ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία ικανοποιεί τις απαιτήσεις των ενήλικων καπνιστών, μέχρι τα νέας γενιάς coffee shops της πόλης, που ψάχνονται και ψάχνουν για να προσφέρουν επιλογές που κάνουν τη διαφορά.

Φόρτισε την κομψή και όλα σε μια συσκευή PULZE για 90 λεπτά, όσο δηλαδή διαρκεί μια πλήρης φόρτιση της μπαταρίας, πάρε τη μαζί σου (χωράει παντού) και ξεκίνα τη χρονιά με specialty χαρμάνια και single origin ποικιλίες που θα ανακαλύψεις στα στέκια που σερβίρουν ποιότητα.

Taf

Ξεκινάμε από το κέντρο και από το κατάστημα που ουσιαστικά εδραίωσε στην Αθήνα την κουλτούρα του ποιοτικού καφέ. Πολλές ποικιλίες, όλες με καταγωγή που ξεχωρίζει, αλλά δικαίως ξεχωρίζει ο espresso Brumas Del Zurgui Bourbon από την Κόστα Ρίκα. Και αν θες να τον απολαμβάνεις και στο σπίτι σου, μπορείς να ζητήσεις από τους εξειδικευμένους barristi να σου κόψουν για να πάρεις μαζί σου. Ακούγεται πρακτικό, έτσι δεν είναι; Όπως το PULZE, το οποίο με μία φόρτιση προσφέρει έως 20 συνεχόμενες χρήσεις, προκειμένου να το απολαμβάνεις χωρίς επαναφόρτιση μεταξύ των χρήσεων. Και αν ανησυχείς ότι έτσι όπως έχεις στην τσάντα σου τον φρεσκοκομμένο καφέ και το PULZE συμβεί κάποιο «ατύχημα» και η συσκευή ενεργοποιηθεί κατά λάθος, χαλάρωσε. Με τη λειτουργία κλειδώματος, ξέρεις ότι η συσκευή δεν θα ενεργοποιηθεί κατά τη μεταφορά της.

Underdog

Συνεχίζουμε στο κέντρο και από τα Εξάρχεια κατηφορίζουμε στην Ηρακλειδών στο Θησείο. Εκεί θα βρούμε το… διεθνές πλέον Underdog αφού η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και coffee lovers από το εξωτερικό το επισκέπτονται καθημερινά. Αν μας ρωτάτε, σίγουρα ο espresso tonic είναι ένας από τους βασικούς λόγους, όπως και ο υπέροχα σχεδιασμένος χώρος, ιδανικός για εμπνευσμένα Instagram posts στα οποία πλάι στον espresso θα ταιριάζει η συσκευή PULZE, είτε στο Copper, είτε στο Silver χρώμα που είναι διαθέσιμη.

Samba Crossroads

Ένας ακόμα καλαίσθητος χώρος από τους Samba Coffee Roasters, αυτή τη φορά στους Αμπελόκηπους. Ένα μοναδικό concept store γύρω από τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του καφέ. Δεκάδες επιλογές ποικιλιών από όλο τον κόσμο, κατάλληλη καθοδήγηση από τους barristi αλλά και επαγγελματικά σεμινάρια καφέ (για να γνωρίσεις καλύτερα αυτό τον εξαιρετικό καρπό). Και καθώς συνεχίζεις την περιήγησή σου στο Samba Crossroads και ανεβαίνεις από το ισόγειο στον πρώτο, μπορείς εύκολα να αλλάξεις το επίπεδο θέρμανσης στην συσκευή PULZE σου. H Standard λειτουργία προσφέρει μια πιο έντονη γευστική εμπειρία και η Eco μια πιο ήπια. Στην απόλαυση, άλλωστε, οι επιλογές είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά.

Charlie’s Coffee Boutique

Και καθώς συνεχίζεις την αναζήτηση του τέλειου espresso, θα σκεφτείς ότι κάπου θα πρέπει να κάνεις μια στάση για να ξεκουραστείς και να καθαρίσεις το PULZE. Κι όμως δεν χρειάζεται, καθώς ο καθαρισμός της συσκευής είναι γρήγορος, εύκολος και μπορεί να γίνει όπου και αν βρίσκεσαι, χάρη στο ενσωματωμένο στη βάση της συσκευής εργαλείο γρήγορου καθαρισμού. Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο, το επόμενο φλιτζάνι espresso σε περιμένει στα Ιλίσια στο Charlie’s Coffee Boutique. Καινούργιες γεύσεις, έντονα αρώματα, εξαιρετικές επιλογές σε blends και μονοποικιλιακούς, αν υπάρχει ένα μέρος για να λατρέψεις τον καφέ είναι αυτό.

Η απόλαυση του καφέ μπορεί και πρέπει να είναι μια ανώτερη γευστική εμπειρία. Οι επιλογές μας σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και για τον λόγο αυτό ταιριάζουν με τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE. Άλλωστε, όπως και στον καφέ μετρά η καταγωγή μιας ποικιλίας, έτσι και στο θερμαινόμενο καπνό όταν ξέρεις ότι από πίσω κρύβονται οι δημιουργοί των τσιγάρων Davidoff, τότε δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα για να πειστείς ότι το PULZE προσφέρει στους ενήλικους καπνιστές μια αναβαθμισμένη εμπειρία απόλαυσης καπνού με λιγότερη μυρωδιά, πέρα από τα συνηθισμένα.