Ο διαγωνισμός με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που θα σας ανακηρύξει MVP του 2022!

Όπως κάθε χρόνο αυτήν την εποχή, έτσι και φέτος, οι περισσότεροι από εμάς θέτουμε τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Μπορεί να είναι το να ξεκινήσουμε ένα νέο χόμπι, το να πάμε -επιτέλους- γυμναστήριο, το να αλλάξουμε εργασία ή το να ταξιδέψουμε σε έναν μακρινό, εξωτικό προορισμό. Μπορεί όμως να είναι και κάτι λιγότερο μεγαλεπήβολο και πιο απλό ή προσωπικό, το οποίο από μόνο του αρκεί για να μας κάνει να νιώσουμε… MVP του 2022!

Όταν δε αυτός ο στόχος «ξεκλειδώνει» νέες δυνατότητες και μας έρχεται μέσα από την έμπνευση που μας προσφέρει ο αγαπημένος μας και απόλυτος MVP, δηλαδή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τότε η επίτευξή του είναι μονόδρομος! Διότι είτε είστε λάτρεις του μπάσκετ και του αθλητισμού εν γένει, είτε όχι, το σίγουρο είναι πως θα σας ενθουσίαζε και θα σας ενέπνεε και με το παραπάνω, το να πάρετε στα χέρια σας μία αθλητική φανέλα, υπογεγραμμένη από τον Greek Freak. Αυτή ακριβώς η ευκαιρία, λοιπόν, σας δίνεται τώρα!

Ναι, ο μοναδικός Ευρωπαίος που ανακηρύχθηκε δύο φορές MVP του NBA, ο κορυφαίος αθλητής τον οποίο η γνωστή ιστοσελίδα «The Athletic» κατέταξε πρόσφατα στο Νο24 της λίστας της με τους 75 κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ, θα βάλει την υπογραφή του σε 20 φανέλες. Και αυτές τις υπογεγραμμένες από τον Greek Freak φανέλες, έχουμε τώρα την ευκαιρία να κερδίσουμε, μέσα από τον νέο και πολύ «δυνατό» διαγωνισμό της Protergia, του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ελλάδα.

Πώς θα λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό και θα ξεκινήσουμε δυναμικά τη σεζόν

Τα βήματα για να λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό της Protergia είναι απλά και σίγουρα, έχουμε κάθε λόγο να τα ακολουθήσουμε, για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με λίγη από τη θετική ενέργεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πιο αναλυτικά, για να είμαστε στη λίστα με τους 20 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία φανέλα υπογεγραμμένη από τον MVP Γιάννη Aντετοκούνμπο, θα χρειαστεί απλώς να επισκεφτούμε το Instagram της Protergia μέχρι τις 31 Ιανουαρίου και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του διαγωνισμού. Για την ακρίβεια, για να μπούμε στην κλήρωση που θα μας ανακηρύξει νικητές, καλούμαστε απλώς να γράψουμε σε σχόλιο στο σχετικό post, τον λόγο που θα μας κάνει να νιώσουμε MVP του 2022, δηλαδή τον πιο σημαντικό μας στόχο για τη νέα χρονιά, ενώ στη συνέχεια, αρκεί να κάνουμε follow την Protergia στο Instagram και να κάνουμε tag τα δύο άτομα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, λοιπόν, και το σίγουρο είναι πως ένας από τους στόχους που θα θέσουμε φέτος, αρκεί για να μας ανακηρύξει MVP του 2022, έστω και με λίγη βοήθεια από τους φίλους μας και αντλώντας έμπνευση από τον αγαπημένο μας MVP, δηλαδή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Συνεπώς, ας μην χάνουμε χρόνο και ας λάβουμε μέρος στον διαγωνισμό της Protergia, η οποία για μία ακόμη φορά μας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουμε μοναδικά δώρα, δώρα που «ξεκλειδώνουν» νέες δυνατότητες και έναν κόσμο, όπου όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, όπως ακριβώς κάνουν άλλωστε και τα προϊόντα της για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις!