e-Payment: Απλή, γρήγορη και ασφαλής ηλεκτρονική πληρωμή οφειλής μέσω της doValue

e-Payment: Απλή, γρήγορη και ασφαλής ηλεκτρονική πληρωμή οφειλής μέσω της doValue
3'

Η χρεωστική μας κάρτα και ένα email είναι όσα χρειαζόμαστε για να διεκπεραιώσουμε ηλεκτρονικά και χωρίς επιβάρυνση την ηλεκτρονική μας πληρωμή

Στην εποχή μας, ο ψηφιακός μετασχηματισμός προχωρά με ταχείς ρυθμούς σε πολλαπλά επίπεδα. Όσον αφορά στις συναλλαγές μας με υπηρεσίες και στη διευθέτηση πληρωμών, καταγράφεται ένας σχετικός δισταγμός από πολίτες που δεν αισθάνονται την απαραίτητη εξοικείωση με τα ηλεκτρονικά μέσα και τις δυνατότητές του. Καθώς όμως η κοινωνία προχωρά και αποκτά, μέσω της τεχνολογίας, συνεχώς νέες δυνατότητες, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε όλοι, με βήματα σταθερά και με τη στήριξη εκείνων που εμπιστευόμαστε.

Η doValue Greece, με το νέο της, καινοτόμο site, που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στον χρήστη υπηρεσίες που διευκολύνουν τη ζωή και την καθημερινότητά του, μπορεί να μας εξυπηρετεί εύκολα, απλά και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια και σε αυτό το βήμα.

Ηλεκτρονική πληρωμή οφειλής με το e-Payment της doValue Greece

Η Ηλεκτρονική Πληρωμή e-Payment*, μια δυνατότητα που μας παρέχει η doValue Greece, μέσω του site της είναι εύχρηστη για όλους. Χρειάζονται μόλις δύο πράγματα, για να μπορέσουμε να καταβάλουμε τις πληρωμέςγια τη διευθέτηση των οφειλών μας, από όπου κι αν βρισκόμαστε και όποια ώρα και ημέρα μας εξυπηρετεί προσωπικά, ώστε να πραγματοποιήσουμε ηλεκτρονικά, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια την πληρωμή της οφειλής μας, χωρίς προμήθεια. Έτσι, δεν χρειάζεται να έχουμε μαζί μας μεγάλα χρηματικά ποσά και φυσικά δεν χρειάζεται να χάνουμε χρόνο περιμένοντας στην ουρά ή στον γκισέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε διαθέσιμη μία χρεωστική τραπεζική κάρτα και ένα email.

Αναλυτικότερα, προκειμένου να πληρώσουμε ηλεκτρονικά την οφειλή μας με e-Payment, χρειάζεται:

  • Να έχουμε χρεωστική κάρτα (debit) την οποία να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε.
  • Να έχουμε email (ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου), στο οποίο θα μας αποσταλούν τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να καταβάλουμε το ποσό για την πληρωμή. Το email αυτό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη συναλλαγή.

e-Υπηρεσίες από τη doValue Greece: Ρύθμιση οφειλών, συμβουλές και διευκολύνσεις

Μέσα από το ανανεωμένο site της doValue Greece σήμερα, μπορούμε να προχωρήσουμε σε αίτημα για την ηλεκτρονική ρύθμιση οφειλών από την άνεση του σπιτιού μας, προχωρώντας απλώς στην ηλεκτρονική συμπλήρωση των απαιτούμενων πεδίων και στην ηλεκτρονική υπογραφή του αιτήματος μέσω της υπηρεσίας e-Signature. Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να συμβουλευτούμε εκπρόσωπο Οnline Advisor, δηλαδή κάποιον από τους εξειδικευμένους εκπροσώπους της εταιρείας ώστε να μας κατευθύνει να σχεδιάσουμε το πλανο αποπληρωμής που ταιριάζει τις ανάγκες μας. Μεταξύ άλλων, οι e-Υπηρεσίες της doValue προσφέρουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικής αίτησης ενημέρωσης σε θέματα που αφορούν την οφειλή μας με τα e-Αιτήματα αλλά και λήψης ηλεκτρονικών Πρότυπων Εντύπων μέσα από τα e-Έντυπα.

Με την Ηλεκτρονική Πληρωμή e-Payment, η doValue Greece μας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης σε ένα από τα ζητήματα που μας απασχολούν ιδιαιτέρως. Με ασφάλεια, ευκολία και από την άνεση του δικού μας χώρου, διεκπεραιώνουμε τις υποθέσεις μας χωρίς καθυστερήσεις και χωρίς «χαμένο χρόνο» στην καθημερινότητά μας, στη ζωή μας. Με την κάρτα και το email μας, καταβάλλουμε εγκαίρως τις πληρωμές μας και «γλιτώνουμε» επιπλέον έννοιες και προβλήματα.

* H υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε οφειλέτες χαρτοφυλακίων Pillar Finance Designated Activity Company / Cairo No. 1 Finance Designated Activity Company / Cairo No. 2 Finance Designated Activity Company / Mexico Finance Designated Activity Company (DAC / Intrum Hellas Designated Activity Company

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή