Smartphone vivo Y33S: Το δημοφιλές budget gadget για να έχουμε όλη τη σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια

Η εύρεση νέου smartphone, έχει αναδειχθεί σε μία διαδικασία στην οποία δίνουμε μεγάλη σημασία, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το κινητό που θα πάρουμε

Smartphone vivo Y33S: Το δημοφιλές budget gadget για να έχουμε όλη τη σύγχρονη τεχνολογία στα χέρια
Το smartphone vivo Y33S
6'

Πριν από μερικά χρόνια, η επιλογή κινητού τηλεφώνου, ήταν μία σχετικά απλή υπόθεση, που δεν μας απασχολούσε πολύ. Θέλαμε ένα τηλέφωνο για τη μεταξύ μας επικοινωνία, με μία σχετικά καλή κάμερα και με μία μπαταρία με καλή διάρκεια ζωής.

Με την τεχνολογία να έχει κάνει, βέβαια, άλματα μέσα σε λίγα χρόνια, την τεχνητή νοημοσύνη να εξελίσσεται συνεχώς και τις ανάγκες μας να έχουν αυξηθεί και να έχουν αλλάξει σημαντικά, ειδικότερα από την έναρξη της πανδημίας που έκανε τους περισσότερους από εμάς να στραφούμε στην τεχνολογία για βασικές, καθημερινές μας υποχρεώσεις, θέλουμε πολλά περισσότερα από ένα κινητό. Για την ακρίβεια, θέλουμε ένα smartphone-πολυεργαλείο.

Κάπως έτσι, η εύρεση νέου smartphone, έχει αναδειχθεί σε μία διαδικασία στην οποία δίνουμε μεγάλη σημασία, ώστε να διασφαλίσουμε ότι το κινητό που θα πάρουμε, θα διαθέτει τα απαραίτητα features που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα μας οδηγήσουν στο κινητό-πολυεργαλείο που χρειαζόμαστε, βάζοντας κάτω από το «μικροσκόπιό» μας ένα new entry κινητό στην ελληνική αγορά, που ξεχωρίζει σε πολλά σημεία. Ο λόγος για το vivo Y33s.

Οι ισχυρές κάμερες που μας οδηγούν στις τέλειες λήψεις

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μετατραπεί σε δημιουργούς περιεχομένου, μοιράζοντας εικόνες, βίντεο και ψηφιακές ιστορίες από την καθημερινότητά μας, μέσω των κινητών μας ή απλώς απαθανατίζοντας τις πιο ιδιαίτερες αναμνήσεις μας. Χρειαζόμαστε συνεπώς ένα κινητό με κάμερα -σίγουρα- 50MP, με μία Bokeh, αλλά και μία Super Macro κάμερα, καθώς και με λειτουργίες που μπορούν να αναβαθμίσουν τις εικόνες και τα βίντεό μας.

Σε πολύ καλή τιμή και με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, στην αγορά θα βρούμε τώρα το νέο smartphone vivo Y33s, με το οποίο θα ζήσουμε την εμπειρία του perfect shot, δηλαδή της τέλειας λήψης. Στα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνεται η τριπλή κάμερα 50MP για ευκρίνεια σε κάθε είδος φωτισμού, καθώς επίσης η κάμερα Bokeh που κάνει κάθε φόντο να φαίνεται ακόμα πιο φυσικό και η κάμερα Super Macro για εστίαση έως και 4 cm. Επίσης, διαθέτει αλγόριθμο πορτραίτου, εμπρόσθια κάμερα 16MP για selfies σε HD και αλγόριθμο Super Night, για περισσότερη καθαρότητα και τη νύχτα. Όσο για τα βίντεο, οι τεχνολογίες του μας επιτρέπουν να καταγράφουμε τα πάντα με σταθερότητα, ακόμη και εν κινήσει, ενώ μέσω του smart editing, θα μπορούμε να επεξεργαζόμαστε ό,τι θέλουμε.

Η μπαταρία που δεν θα μας εγκαταλείψει την πιο κρίσιμη στιγμή

Σήμερα, μέσα από ένα κινητό εργαζόμαστε, επικοινωνούμε, καταγράφουμε τις στιγμές μας και φυσικά, διασκεδάζουμε με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιούμε το κινητό μας περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ειδικότερα αν η καθημερινότητά μας περιλαμβάνει πολύ multitasking. Αυτό σημαίνει πως θα δώσουμε μεγάλη προσοχή στην μπαταρία του κινητού που θα πάρουμε, ώστε να ξέρουμε εκ των προτέρων πως δεν θα μας εγκαταλείψει την πιο κρίσιμη στιγμή. Χρειαζόμαστε συνεπώς ένα «έξυπνο» κινητό με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh για απεριόριστη αυτονομία.

Το vivo Y33s διαθέτει και μπαταρία 5000mAh, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 18W. Μάλιστα, το ίδιο το κινητό μπορεί να μετατραπεί σε ένα φορητό power bank, χάρη στη λειτουργία αντίστροφης φόρτισης που το κάνει να ξεχωρίζει.

Η ευκρινής οθόνη για άνετες εμπειρίες θέασης και απολαυστικό gaming

Για πολλούς από εμάς, τα κινητά μας αποτελούν μέσα με τα οποία ψυχαγωγούμαστε καθημερινά, απολαμβάνοντας ιδιαίτερες εμπειρίες θέασης και στιγμές gaming. Και επειδή περνάμε αρκετό από τον χρόνο μας μπροστά από το κινητό, χρειαζόμαστε να έχει μία οθόνη που δεν θα μας κουράζει και θα μας προσφέρει άνετες και ευχάριστες screening εμπειρίες. Για να τα έχουμε όλα αυτά, είναι σημαντικό το κινητό που θα επιλέξουμε να διαθέτει μία οθόνη υψηλής καθαρότητας και ευκρίνειας και να μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούμε τα πάντα σε Full High Definition Plus.

Το vivo Y33s, λοιπόν, διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη FHD 1080P και 6,58 ιντσών που αποδίδει φωτεινά χρώματα και ζωντανές λεπτομέρειες, προσφέροντάς μας μία απόλυτα ομαλή και ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά. Όλα αυτά ενώ δεν μας κουράζει, μιας και έχει και ενσωματωμένο φίλτρο μπλε φωτός για την προστασία των ματιών μας. Στα πλεονεκτήματά του για τους λάτρεις του gaming και του multitasking, περιλαμβάνεται ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Helio G80 που διαθέτει, καθώς επίσης και το γεγονός ότι μπορεί να είναι ένα τηλέφωνο των 8GB, αλλά έως και τα 4GB από τον αδρανή χώρο της ROM του μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως εκτεταμένη μνήμη RAM.

Το άνετο κράτημα, ο κομψός σχεδιασμός και η εμφάνιση που ξεχωρίζει

Τέλος, επειδή στις μέρες μας τα κινητά μας έχουν μετατραπεί σε προεκτάσεις των χεριών μας, εκτός από πανίσχυρα σε επίπεδο τεχνολογίας και χαρακτηριστικών, θέλουμε να είναι επίσης άνετα στο κράτημα και κυρίως, ελαφριά. Αν σε αυτά τα στοιχεία προστεθεί η μοντέρνα εμφάνιση και ο κομψός σχεδιασμός, τώρα μπορούμε να μιλάμε για το «τρίπτυχο» της επιτυχημένης smartphone αγοράς.

Με βάρος μόλις 182 γραμμάρια, με πάχος 8.0 mm και με έναν λεπτό και μοντέρνο σχεδιασμό που προσφέρει μία αίσθηση πολυτέλειας στο χέρι, το vivo Y33s κάνει τη διαφορά και σε αυτά τα σημεία. Όσο για τις αποχρώσεις στις οποίες θα το βρούμε, είτε προτιμήσουμε την κομψή απόχρωση του μαύρου με την εντυπωσιακή λάμψη, είτε το «μεσημβρινό όνειρο» με τη ντελικάτη, ανάγλυφη υφή AG και την εντυπωσιακή λάμψη με την πορτοκαλί και την μπλε διαβάθμιση, θα έχουμε κάνει μία επιλογή που ξεχωρίζει.

Από την άνετη εμπειρία θέασης μέχρι την κάμερα που προσφέρει τις τέλειες λήψεις και από την μπαταρία που δεν θα μας εγκαταλείψει, μέχρι τον άνετο σχεδιασμό, το κομψό design, την οθόνη υψηλής καθαρότητας και ευκρίνειας, τον ισχυρό επεξεργαστή και την πολύ καλή τιμή του -με βάση όλα όσα μας προσφέρει σε μία και μόνο συσκευή: Το vivo Y33s είναι η απόδειξη πως δεν χρειάζεται να βγούμε εκτός budget για να απολαμβάνουμε τη σύγχρονη τεχνολογία και να έχουμε όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της κινητής τηλεφωνίας του σήμερα στα χέρια μας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή