Μάγκικο Μπλακ Φράιντεϊ στον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας μας προσκαλούν μετά μουσικής στο πιο μάγκικο Μπλακ Φράιντεϊ

Μάγκικο Μπλακ Φράιντεϊ στον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας
5'

Διανύουμε το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοέμβρη και όπως είναι λογικό, επιχειρήσεις και καταναλωτές έχουμε αρχίσει ήδη να προετοιμαζόμαστε για το φετινό Black Friday, τη μεγάλη, καθιερωμένη γιορτή προσφορών, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουμε ό,τι χρειαζόμαστε σε προνομιακές τιμές.

Ωστόσο, ειδικότερα για εμάς που είμαστε λάτρεις της τεχνολογίας και «κυνηγάμε» συνεχώς την καινοτομία και κάθε σύγχρονο gadget, η συγκεκριμένη μέρα είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, διότι βλέποντας τις τιμές των άλλοτε ακριβών, αγαπημένων μας προϊόντων να πέφτουν κατακόρυφα, είναι βέβαιο πως θα… μας «φύγει η μαγκιά» και δεν θα ξέρουμε ποιο προϊόν να πρωτοδιαλέξουμε!

Αυτό προϋποθέτει, βέβαια, πως έχουμε πάει και στον κατάλληλο προορισμό, δηλαδή σε αυτόν που μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές από χιλιάδες διαθέσιμα προϊόντα, σε τιμές που πέφτουν πολύ χαμηλά, σε όλες τις κατηγορίες. Και ομολογουμένως, όσοι έχουμε εντρυφήσει στο Black Friday και θέλουμε πάντα να είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας, γνωρίζουμε καλά πως Black Friday χωρίς Κωτσόβολος δεν ξεκινάει ποτέ!

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς λόγους που εξηγούν γιατί το πιο … «μάγκικο» Μπλακ Φράιντεϊ θα πραγματοποιηθεί στον Κωτσόβολο, δηλαδή στον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας, ο οποίος για μία ακόμη χρονιά γιορτάζει το Black Friday με τον πιο ανατρεπτικό και χιουμοριστικό τρόπο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγκας μας προσκαλούν μετά μουσικής στο πιο μάγκικο Μπλακ Φράιντεϊ

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το Black Friday δεν είναι μόνο μία ακόμη μέρα που το καταναλωτικό κοινό συρρέει στα physical και digital “hot spots” για τις αγορές του. Είναι μία γιορτινή μέρα που μας προσφέρει τα αγαπημένα μας προϊόντα σε πολύ δυνατές προσφορές, οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε «μάγκες» για τις αγορές μας. Όχι μόνο επειδή καταφέρνουμε να εξοικονομούμε χρήματα ενώ ψωνίζουμε, αλλά διότι προχωρούμε σε επενδύσεις που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη, όπως η αγορά μίας καλύτερης τηλεόρασης, η αντικατάσταση του παλιού μας smartphone με ένα νέο μοντέλο ή η αναβάθμιση του οικιακού εξοπλισμού μας, με τον πιο οικονομικό και έξυπνο τρόπο, δηλαδή παραμένοντας εντός του budget που έχουμε ορίσει.

Και αυτή είναι μία «νίκη» που πρέπει να τη γιορτάζουμε με ανάλογο τρόπο. Αυτό κάνει και φέτος ο Κωτσόβολος με την ευρηματική Black Friday καμπάνια, ενώνοντας για πρώτη φορά μετά τη μικρή τους διένεξη το καλοκαίρι, ένα αναπάντεχο δίδυμο, τον Σπύρο Μπιμπίλα και τον Γιώργο Μάγκα!

Έπειτα από την πετυχημένη καμπάνια που πραγματοποιήθηκε πέρυσι, ο αγαπητός ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας πρωταγωνιστεί και φέτος στην καμπάνια του Κωτσόβολου, αυτή τη φορά παρέα με τον ταλαντούχο Γιώργο Μάγκα, όπου και μαζί προβλέπουν ότι το φετινό Black Friday θα είναι… Μάγκικο!

Μία αξεπέραστη ποιότητα εξυπηρέτησης που μας κάνει όλους μάγκες στο Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου

Αρκεί μία έξυπνη αγορά, για να νιώσουμε οι «μάγκες» του φετινού Black Friday; Σίγουρα όχι, αν έχουμε περιμένει σχεδόν έναν μήνα για να το λάβουμε και να το χρησιμοποιήσουμε. Ναι, καλώς ή κακώς η μεγάλη ζήτηση που επικρατεί σε κάθε Black Friday, επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα και την ταχύτητα εξυπηρέτησης, όμως, δεν «αγγίζει» καθόλου τον Κωτσόβολο. Διότι ο κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, μας επιτρέπει να κάνουμε την παραγγελία μας και να την παραλάβουμε άμεσα στον χώρο που εμείς έχουμε επιλέξει, είτε με αυθημερόν παράδοση, εφόσον έχουμε πραγματοποιήσει την παραγγελία μας μέχρι τις 15.00, είτε με παράδοση μέσα σε 24 ώρες σε 52 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Μάλιστα, έχουμε τη δυνατότητα να παραλάβουμε τα προϊόντα μας μέσα σε 20 λεπτά από τα 73 σημεία Quick Point, αρκεί τα προϊόντα που έχουμε επιλέξει να είναι διαθέσιμα, ενώ μας προσφέρονται άμεσοι και ευέλικτοι τρόποι πληρωμής, οι οποίοι δεν απαιτούν να περιμένουμε σε κάποια ουρά στα ταμεία, μέσω του Pay Express και των μηχανημάτων Cashdro που υπάρχουν σε επιλεγμένα καταστήματα. Βέβαια, τα προνόμια που μας παρέχει ο Κωτσόβολος δεν περιορίζονται εδώ, καθώς μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε ένα πλάνο δόσεων και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, ενώ με την υπηρεσία Scan & Go, μας επιτρέπει να αγοράσουμε το προϊόν που θέλουμε με… φωτογραφική ταχύτητα, εύκολα, γρήγορα και απλά.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να βιώσουμε ένα ξεχωριστό και άκρως γιορτινό Black Friday, στο οποίο θα μας «φύγει η μαγκιά» με τις τιμές, τις προσφορές και την εξυπηρέτηση που θα λάβουμε, τότε όλοι οι δρόμοι μας οδηγούν στον Κωτσόβολο, δηλαδή στον κορυφαίο προορισμό τεχνολογίας όπου μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις αγορές μας όπως μας βολεύει. Μπορούμε να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα τεχνολογίας τηλεφωνικά, καλώντας στο 2102899999, μέσω του kotsovolos.gr ή ενναλακτικά, σε κάποιο από τα 91 καταστήματα που διαθέτει. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα των υπηρεσιών και οι συντριπτικές προσφορές του Κωτσόβολου, φέτος, θα μας κάνουν μάγκες!

Δες τα teasers της ευρηματικής αυτής καμπάνιας του Κωτσόβολου που θα σε κάνουν…Μάγκα!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή