Θα αναπτυχθεί το Bitcoin ή αξίζει να επενδύσετε σε αυτά τα κρυπτονομίσματα;

Το Bitcoin είναι το crypto που έκανε την αρχή σε μια αγορά γεμάτη ευκαιρίες. Αξίζει να επενδύσετε στο Bitcoin τώρα ή μήπως κάποια άλλα κρυπτονομίσματα μπορούν να αποδώσουν μεγαλύτερα κέρδη;

Θα αναπτυχθεί το Bitcoin ή αξίζει να επενδύσετε σε αυτά τα κρυπτονομίσματα;
3'

Το Bitcoin τα τελευταία 5 χρόνια και πρόβλεψη για τον επόμενο χρόνο

Ας δούμε τι συμβαίνει με το Bitcoin τα τελευταία 5 χρόνια. Το κρυπτονόμισμα ξεκίνησε χλιαρά τα δυο πρώτα χρόνια αλλά η τιμή του εκτοξεύθηκε το 2021. Το 2022 ήταν δύσκολη χρονιά για όλα τα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin, καθώς έχασε το 65% της αξίας του. Το κρυπτονόμισμα σήμερα διαπραγματεύεται σχεδόν 50% χαμηλότερα από την υψηλότερη τιμή του.

Οι ειδικοί είναι αισιόδοξοι, καθώς το 2024 είναι η χρονιά για το “halving” (κοπή) κατά το ήμισυ του Bitcoin στην οποία οι ανταμοιβές του μειώνονται στο μισό. Η μείωση θεωρείται πολύ καλό σημάδι για την ώθηση στην τιμή του.

Σε ποιά κρυπτονομίσματα αξίζει να επενδύσετε αντί για το Bitcoin;

Wall Street Memes

Το Wall street memes είναι το καινούργιο meme κρυπτονόμισμα που αναστατώνει την αγορά. Η κοινότητά του υπάρχει εδώ και καιρό και αριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμα και ο Elon Musk το παρακολουθεί.

Σκοπός της πλατφόρμας του κρυπτονομίσματος είναι η δημιουργία διασκεδαστικών memes με έμπνευση το κυνήγι του χρήματος και η χαρά του να ανήκεις σε μια παγκόσμια διαδραστική κοινότητα. Η τιμή του είναι ακόμα χαμηλή και οι προβλέψεις θέλουν το Wall street memes να έχει συνεχή άνοδο τιμής τα επόμενα χρόνια. Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό από το Bitcoin, το Wall street memes μπορεί να σας χαρίσει μεγάλα κέρδη.

Επισκεφθείτε το Wall Street Memes

Aidoge

Στην αναζήτηση του επόμενου meme κρυπτονομίσματος που θα αναπτυχθεί, το Aidoge έχει ήδη ξεχωρίσει. Αυτό το κρυπτονόμισμα χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και τη δική σας έμπνευση για να δημιουργήσει τα επόμενα viral memes.

Η συμμετοχή στην κοινότητά του, χαρίζει πλούσιες ανταμοιβές, όπως όταν ψηφίζετε για τα πιο δημοφιλή meme ή όταν ανεβάζετε στο δημόσιο τοίχο της πλατφόρμας το δικό σας δημιούργημα.

Η προπώληση του Aidoge πήγε εξαιρετικά καλά και μπορείτε ήδη να το βρείτε στο MEXC και Dextools ενώ οι ειδικοί θεωρούν ότι μπορεί να γίνει η επόμενη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς. Αν λοιπόν αγαπάτε τις εκπλήξεις ίσως το Aidoge να είναι καταλληλότερη επένδυση για εσάς από το Bitcoin.

Επισκεφθείτε το AiDoge

DeeLance

Η αγορά εργασίας άλλαξε οριστικά και όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι δουλεύουν μέσω του διαδικτύου. Το κρυπτονόμισμα DeeLance φέρνει έναν επαναστατικό τρόπο συνεργασίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών.

Παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες δημιουργεί μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα προσλήψεων που συνδέει εργοδότες με τα καλύτερα ταλέντα σε κάθε κλάδο.

Δεδομένου ότι η αναζήτηση εργασίας διαδικτυακά ανεβαίνει συνεχώς καταλαβαίνουμε γιατί αυτό το κρυπτονόμισμα έχει τόσο μεγάλη ζήτηση και μπορεί να αποτελέσει ιδανική επένδυση αντί για το Bitcoin.

Αγόρασε DeeLance Τώρα

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή