Draculis: Ποιο είναι το κόστος ενός αναβατορίου σκάλας Stannah?

Αρκετές φορές η πρώτη ερώτηση που δεχόμαστε στη Draculis είναι: «Πόσο κοστίζει η αγορά για ένα αναβατόριο σκάλας?»

Draculis: Ποιο είναι το κόστος ενός αναβατορίου σκάλας Stannah?
draculis
4'

Και είναι απόλυτα λογικό, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα τόσο καινοτόμο και τεχνολογικά προηγμένο μηχάνημα, κατασκευασμένο από τη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρία, τη Stannah.

Επίσης γνωρίζουμε ότι η αγορά ενός αναβατορίου σκάλας αποτελεί για εσάς, μια σημαντική απόφαση & επένδυση χρημάτων. Με τον ίδιο τρόπο την αντιμετωπίζουμε και εμείς!

Η αλήθεια είναι όμως ότι, επειδή κάθε σκάλα είναι διαφορετική, το κόστος δεν είναι ποτέ το ίδιο.

Η τιμή για αγορά αναβατορίου σκάλας εξαρτάται από τα εξής:

  • Εάν η σκάλα είναι ευθεία ή με στροφές
  • Πόσες στροφές έχει η σκάλα
  • Εάν η σκάλα είναι εξωτερική ή εσωτερική
  • Από πόσα σκαλιά αποτελείται η σκάλα
  • Ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για το δικό σας σπίτι
  • Εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
  • Εάν υπάρχουν πόρτες ή πλατύσκαλα που μεσολαβούν
  • Το είδος της ταπετσαρίας που θα επιλέξετε (ύφασμα, βινύλιο, δερματίνη)

Η τιμή για την αγορά του αναβατορίου σκάλας λοιπόν, εξαρτάται από όλους τους παραπάνω παράγοντες.

Άρα στη Draculis μπορούμε να είμαστε απόλυτα συγκεκριμένοι, μόνο αφού έχει εκπονηθεί η ΔΩΡΕΑΝ μελέτη-μέτρηση της σκάλας σας.

Μία τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις!

Ίσως αναρωτιέστε αν στην τιμή θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως ΟΧΙ. Η προσφορά που σας παραδίδουμε καλύπτει τα πάντα. Κι όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε!

Από την επίσκεψή στο σπίτι σας, την δωρεάν μέτρηση της σκάλας σας έως και τις επισκέψεις συντήρησης που δικαιούστε, στα πλαίσια της εγγύησης 10 ετών.

Πόσο κοστίζει η λειτουργία ενός αναβατορίου σκάλας?

Έχουμε κι άλλα καλά νέα! H λειτουργία του κοστίζει σε ετήσια βάση, λιγότερο από την αντίστοιχη λειτουργία ενός βραστήρα.

Ποια είναι η χρέωση για την εγκατάσταση του αναβατορίου σκάλας?

Καμία! Η εγκατάσταση συμπεριλαμβάνεται στην προσφορά σας. Αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι την εγκατάσταση, με τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας & πραγματοποιούμε τεχνικούς ελέγχους, για να είστε σίγουροι για την εύρυθμη λειτουργία του. Γι’ αυτό, είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι: Μία τιμή. Μία πληρωμή.

Αναβατόρια Σκάλας Stannah: αποκλειστικά στην ελληνική αγορά, από τη Draculis!

Αντιπροσωπεύοντας τη Stannah Stairlifts, τη μεγαλύτερη εταιρία ειδικών αναβατορίων με περισσότερες από 800.000 εγκαταστάσεις παγκοσμίως, η Draculis διαθέτει μια τεράστια γκάμα μοντέλων αναβατορίων για ευθείες ή κυκλικές σκάλες, εσωτερικών & εξωτερικών χώρων. Όλα τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφάλειας και είναι Πιστοποιημένα με CE, ενώ η εταιρία διαθέτει ISO 9001:2018 για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επιπλέον ο ιδιόκτητος στόλος των μεταφορικών μέσων, σας εξασφαλίζει την άμεση πανελλαδική ανταπόκριση για υποστήριξη/service, ακόμα και στις πιο ιδιαίτερες εγκαταστάσεις.

Η Draculis στα 50 χρόνια λειτουργίας της έχει πραγματοποιήσει πάνω από 6.850 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα! Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, σύγχρονη υποδομή και άριστη οργάνωση, η εταιρία ανέπτυξε μια σχέση εμπιστοσύνης & αξιοπιστίας με όλους τους συνεργάτες και πελάτες της. Τα αναβατόρια σκάλας είναι σχεδιασμένα για να βοηθούν όλους τους χρήστες με κινητικά προβλήματα ή ΑΜΕΑ, ανεξαρτήτως ηλικίας προκειμένου να χρησιμοποιούν τα σκαλοπάτια εύκολα και χωρίς κόπο ή φόβο.

Επιπλέον αποτρέπουν τις πτώσεις, προσφέρουν ηρεμία & ασφάλεια, σας ξαναδίνουν την ανεξαρτησία σας, τοποθετούνται γρήγορα και απλά, χωρίς οικοδομικές άδειες ούτε βαριές εργασίες, δεν προκαλούν ζημιές στο σπίτι σας, είναι ευέλικτα και συνοδεύονται από 10 χρόνια εγγύησης!

Η επόμενή σας κίνηση!

Επικοινωνήστε τώρα με τη Draculis και άμεσα ο σύμβουλος μηχανικός θα είναι κοντά σας για να ακούσει τις ανάγκες σας. Αφού μετρήσει τις διαστάσεις της σκάλας σας, θα προτείνει το κατάλληλο μοντέλο για εσάς, θα ετοιμάσει ΔΩΡΕΑΝ εξατομικευμένη μελέτη & τέλος θα σας δώσει την οικονομική προσφορά.

Έτσι θα γνωρίζετε τα πάντα, για την τελική τιμή αγοράς του αναβατορίου σκάλας!

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφτείτε την έκθεση της εταιρίας στη Μεταμόρφωση - Ικαρίας 2, όπου θα δείτε από κοντά όλα τα προϊόντα, προκειμένου να επιλέξετε το αναβατόριο σκάλας Stannah, που ταιριάζει στην αισθητική και στον προσωπικό σας χώρο.

Draculis: Ικαρίας 2, 144 51 Μεταμόρφωση - Αττικής

Εξυπηρέτηση πελατών για δωρεάν μελέτη της σκάλας: 210 2842018 & 210 2841189

Ε-mail: draculis@otenet.gr

https://draculis.gr

https://www.stannah.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή