Happy People: Συνεχής εξέλιξη, ενημέρωση, επαγγελματισμός και νέες συνεργασίες

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τις υπηρεσίες της εδραιώνοντας δυναμικά τη θέση της στο χώρο της διαφήμισης ενώ προχωρά σε συνεργασίες με σημαντικά Brands.

Happy People: Συνεχής εξέλιξη, ενημέρωση, επαγγελματισμός και νέες συνεργασίες
1'

Στις πρόσφατες συνεργασίες ανήκει η συνεργασία με τον όμιλο Henkel που συμπεριλαμβάνει brands όπως η Schwarzkopf, καθώς και η συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία L’οreal στα πλαίσια στελέχωσης προσωπικού στα σεμινάρια και τα shows των εταιρειών.

Μεγάλη επιτυχία της Happy People είναι η κάλυψη με ηθοποιούς και βοηθητικούς ηθοποιούς στις παραγωγές για το κανάλι Mega. Σημαντικό να αναφερθεί ότι, τον Νοέμβριος και τον Δεκέμβριο η εταιρεία κλήθηκε να καλύψει τηλεοπτικές ταινίες παρέχοντας πάνω από 800 βοηθητικούς ηθοποιούς. Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα ενώ υπήρξε συμμετοχή και σε παραγωγή του καναλιού Netflix.

Η εταιρεία επίσης συμμετείχε σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Boo Productions στην καμπάνια «Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου» που υλοποιήθηκε για λογαριασμό του ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής η οποία συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Public Interest Environment της shortlist των Epica Awards 2022 κερδίζοντας Gold Award.

Για την Happy People λοιπόν, η νέα χρονιά σηματοδοτεί τη συνεχόμενη ανάπτυξη πάντα με μεγάλη αισιοδοξία γιατί δεν σταματά να σταματά να αναζητά φρέσκιες ιδέες και πρόσωπα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή