Όλη η Υδρόγειος, ένα σπίτι: Δωρεάν παροχή στέγης στην Αθήνα, για ογκολογικούς ασθενείς

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία θα διαθέσουν τρία έτοιμα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα για διαμονή ασθενών και των οικογενειών τους που μεταβαίνουν στην Αθήνα για θεραπεία.

Όλη η Υδρόγειος, ένα σπίτι:  Δωρεάν παροχή στέγης στην Αθήνα, για ογκολογικούς ασθενείς
1'

Στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μία οικογένεια για κάθε οικογένεια», για τα 50 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα, η Υδρόγειος Ασφαλιστική αναλαμβάνει μία σημαντική κοινωνική δράση με ωφελούμενους ογκολογικούς ασθενείς που χρειάζεται να μεταβούν και να διαμείνουν στην Αθήνα, από την επαρχία, για να λάβουν θεραπεία.

Το πρόγραμμα στέγασης θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείρισή του. Θα διαρκέσει ένα χρόνο και θα παρέχει περισσότερες από 65 δεκαπενθήμερες διαμονές για τους ωφελούμενους ασθενείς και τις οικογένειές τους, σε τρία πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, θα καλύψει μια σημαντική ανάγκη των ασθενών για το χρονικό διάστημα που απαιτείται να διαμείνουν στην Αθήνα, προκειμένου να προχωρήσουν στις προβλεπόμενες θεραπευτικές ή παρεμβατικές πράξεις όπως εγχειρήσεις, θεραπείες και ελέγχους, σε κρατικά ογκολογικά νοσοκομεία και κλινικές της πρωτεύουσας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή