Η Melissa μας θυμίζει πως το απλό είναι και το σημαντικό: Αρκεί να μοιραζόμαστε όσα έχουμε!

Κάθε στιγμή μας, μπορεί να έχει αξία. Κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα μας, ακόμα και αν τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Κάθε στιγμή απόλαυσης, γύρω από το στρωμένο τραπέζι της οικογένειας. Στο κάλεσμα των φίλων, πότε στο ένα σπίτι και πότε στο άλλο. Στο γραφείο, στο διάλειμμα για φαγητό ή στο αστείο που μοιραζόμαστε. Διότι, το «κλειδί» είναι εκεί ακριβώς: Στην αξία τού να μοιράζεσαι.

Η Melissa μας θυμίζει πως το απλό είναι και το σημαντικό: Αρκεί να μοιραζόμαστε όσα έχουμε!
4'

Πολλές φορές, ενδεχομένως, να το ξεχνάμε ή και να το υποτιμούμε. Άλλες φορές, μπορεί οι υποχρεώσεις μας να μην το επιτρέπουν και η καθημερινότητα να παρασύρεται από αυτές, χωρίς εμείς οι ίδιοι να προλαβαίνουμε να το συνειδητοποιούμε. Έρχεται όμως η ώρα, αναπόφευκτα, που όλοι στεκόμαστε «μια στιγμή». Και σε αυτή τη στιγμή του αναλογισμού, στον νου μας έρχονται εκείνες οι στιγμές που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας, με τους ανθρώπους που έχουμε στις ζωές μας, με τους «δικούς μας».

Αυτό είναι που μας θυμίζει τώρα ξανά η Melissa με τη νέα της καμπάνια που φέρνει στο επίκεντρο την αξία τού να μοιράζεσαι. Να μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου, τις στιγμές σου, τις σκέψεις και τις ιστορίες σου. Διότι, κάπως έτσι, σιγά σιγά, η ζωή γεμίζει: Όταν μοιράζεσαι αγάπη, πάθος, καλοσύνη και την αγαπημένη μακαρονάδα που έφτιαξες με φροντίδα για να τη μοιραστείς με τους ανθρώπους σου.

Η νέα καμπάνια της Melissa είναι εδώ και μας θυμίζει ότι μία τόσο απλή πράξη, όσο απλή και πεντανόστιμη είναι μια μακαρονάδα, μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε γεμάτοι, να φέρει την πληρότητα που όλοι μας και ο καθένας ξεχωριστά αποζητά. Με το να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας – και τις μακαρονάδες μας!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο γνωρίζει την αξία του να μοιράζεσαι

Την αξία τού να μοιράζεσαι γνωρίζει πολύ καλά μια οικογένεια που αποτελεί σύμβολο πλέον για την ελληνική κοινωνία. Η αγαπητή σε όλους οικογένεια Αντετοκούνμπο, για το ήθος, την πίστη στις αξίες και τα ιδανικά, τον σεβασμό και ιδίως την αγάπη του ενός για τον άλλον, πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της Melissa, δείχνοντας σε όλους μας πως κάθε τι έχει αξία, όταν το μοιραζόμαστε.

Η ίδια η διαδρομή της οικογένειας αυτής, στον πυρήνα της έχει το πόσο ενωμένοι αισθάνονται όλοι ως μέλη της. Διότι, αυτό που έχει πραγματική αξία, αυτό που μετράει πραγματικά, είναι να μοιραζόμαστε κάθε στιγμή μας με αυτούς που αγαπάμε. Να μοιραζόμαστε τη χαρά μας και τη στεναχώρια μας, να μοιραζόμαστε τις επιτυχίες και της αποτυχίες μας, να μοιραζόμαστε τη μακαρονάδα που γεμίζει τα πιάτα μας και τη γεύση μας!

Το πιο συναρπαστικό τραπέζι της ζωής μας είναι ένα τραπέζι γεμάτο Melissa. Τα ζυμαρικά που αγαπάμε και προτιμάμε, τόσο για το καθημερινό γεύμα της οικογένειας, όσο και για τα πιο ξεχωριστά, εορταστικά μας τραπέζια. Η Melissa, άλλωστε, είναι συνυφασμένη με την οικογενειακή θαλπωρή και τη ζεστασιά που ζούμε σε κάθε οικογενειακό τραπέζι, ακριβώς με τον τρόπο που αυτά τα συναισθήματα αναδύονται και από ένα αχνιστό πιάτο των αγαπημένων μας ζυμαρικών. Αγαπημένα πρόσωπα και γλυκιές αναμνήσεις από το παρελθόν μας έρχονται κάθε φορά στη μνήμη μας με τη γεύση που μας γεμίζει μια αίσθηση ευχαρίστησης.

Η Melissa μάς θυμίζει πως οι στιγμές μας είναι για να τις μοιραζόμαστε

Η Melissa είναι μαζί μας από το 1947 και σήμερα είναι ο Νο1 παραγωγός ζυμαρικών στην Ελλάδα, συντροφεύοντας κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας εδώ και δεκαετίες. Η ουσία άλλωστε, βρίσκεται πάντα στο πώς μοιραζόμαστε τις στιγμές μας και τις… μακαρονάδες μας και η Melissa γνωρίζει και μας δείχνει τον τρόπο. Από το παρελθόν μας στο παρόν κι από το σήμερα στο αύριο, ό,τι κάνουμε έχει αξία, ακριβώς επειδή συμβαίνει στο σήμερα, στο τώρα.

Κι έτσι οι αναμνήσεις μας, παίρνουν αξία πάλι από την αρχή, επιστρέφουν στο τώρα και δημιουργούν ένα το «σήμερα» ξανά από την αρχή, ένα σήμερα που αποκτά εκ νέου τη δική του αξία: Ακριβώς επειδή το μοιραζόμαστε με εκείνους που αγαπάμε!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή