ΜΕΓΑ Hygiene Κρεμοσάπουνα

Οι σύγχρονες ανάγκες όπως προέκυψαν μετά την πανδημία του κορωνοϊού, επηρέασαν σημαντικά και την υγιεινή προστασία μικρών και μεγάλων, καθιστώντας την ανάγκη για συχνό και αποτελεσματικό καθαρισμό επιτακτική.

ΜΕΓΑ Hygiene Κρεμοσάπουνα
1'

Η 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ, μια εταιρεία αδιαπραγμάτευτης εμπιστοσύνης, με ηγετική θέση, σε έναν από τους πιο απαιτητικούς τομείς, αυτόν της προσωπικής υγιεινής, δεν σταματά να αφουγκράζεται τις μεταβαλλόμενες καταναλωτικές ανάγκες, να ερευνά και να καινοτομεί. Με πολυετές know-how, φέρνει μαζί της αξιοπιστία, κύρος, ποιότητα και τώρα λανσάρει προϊόντα με μοναδικές καινοτομίες και στην αγορά των κρεμοσάπουνων.

Τα νέα extra ενυδατικά κρεμοσάπουνα ΜΕΓΑ Hygiene προσφέρουν αποτελεσματικά καθαρισμό και αποδεδειγμένη ενυδάτωση που διαρκεί έως και 1 ώρα*. Με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης και τρία διαφορετικά εκχυλίσματα: βαμβάκι, λεβάντα και ρόδι, αναβαθμίζουν την περιποίηση χεριών σε μια εμπειρία ολοκληρωμένης φροντίδας. Διαθέσιμα και σε ECO Refill συσκευασία για 75% λιγότερη χρήση πλαστικού**.

Με ειδική μέριμνα για τα παιδιά, η ΜΕΓΑ σχεδίασε προσεκτικά και το νέο παιδικό εκπαιδευτικό κρεμοσάπουνο ΜΕΓΑ Hygiene KIDS. Με πρωτοποριακή σύνθεσή του αλλάζει χρώμα από μπλε σε λευκό όταν τα χεράκια έχουν πλυθεί σωστά, εκπαιδεύει τα παιδιά να πλένουν τα χεράκια σωστά και αποτελεσματικά, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Εμπλουτισμένο με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης, με γλυκερίνη και φυσικά εκχυλίσματα φρούτων, προσφέρει απαλό καθαρισμό και αίσθηση ενυδάτωσης. Έχει απίθανο άρωμα φρούτων που τα παιδιά σίγουρα θα λατρέψουν και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

*Βάσει μελέτης ενυδάτωσης υπό την επίβλεψη δερματολόγου

**Σε σύγκριση με 2 φιάλες ΜΕΓΑ Hygiene των 250ml

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή