Βενετία Κυρίου: Η γυναίκα CEO πίσω από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά project στη χώρα μας

H Happy People, της οποίας ηγείται η Βενετία Κυρίου, είναι μία εταιρεία, η οποία τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τις υπηρεσίες της εδραιώνοντας δυναμικά τη θέση της στον χώρο της διαφήμισης ενώ προχωρά σε συνεργασίες με σημαντικά brands

Βενετία Κυρίου: Η γυναίκα CEO πίσω από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά project στη χώρα μας
4'

Η Βενετία Κυρίου είναι μια σύγχρονη δυναμική γυναίκα, CEO της εταιρείας Happy People, η οποία εξηγεί στο Newsbomb.gr το πόσο εύκολο είναι να βρίσκεται μία γυναίκα στο «τιμόνι» μίας επιχείρησης, αντιμετωπίζοντας όλες τις αντιξοότητες που συχνά καλείται να φέρει εις πέρας.

Η δυναμική παρουσία της Happy People

H Happy People, της οποίας ηγείται η Βενετία Κυρίου, είναι μία εταιρεία, η οποία τα τελευταία χρόνια επεκτείνει τις υπηρεσίες της εδραιώνοντας δυναμικά τη θέση της στον χώρο της διαφήμισης ενώ προχωρά σε συνεργασίες με σημαντικά brands.

Όπως επισημαίνει η κ. Κυρίου, συγκεκριμένα, στις πρόσφατες συνεργασίες της ανήκει εκείνη με τον όμιλο Henkel που συμπεριλαμβάνει brands όπως η Schwarzkopf, καθώς και η συνεργασία με την πολυεθνική εταιρεία L’Oreal στο πλαίσιο στελέχωσης προσωπικού στα σεμινάρια και τα shows των εταιρειών.

Μεγάλη επιτυχία της Happy People, τονίζει η Βενετία Κυρίου, είναι η κάλυψη με ηθοποιούς και βοηθητικούς ηθοποιούς στις παραγωγές για το τηλεοπτικό κανάλι Mega. Είναι σημαντικό να αναφερθεί επίσης ότι, τον περασμένο Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο η εταιρεία κλήθηκε να καλύψει τις ανάγκες τηλεοπτικών ταινιών, παρέχοντας πάνω από 800 βοηθητικούς ηθοποιούς. Τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν στην Ελλάδα ενώ υπήρξε συμμετοχή και σε παραγωγή του Netflix.

Η εταιρεία της Βενετίας Κυρίου επίσης συμμετείχε σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής Boo Productions στην καμπάνια «Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου» που υλοποιήθηκε για λογαριασμό του ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής η οποία συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία Public Interest Environment της shortlist των Epica Awards 2022 κερδίζοντας Gold Award.

https://youtu.be/ahwcMSlmuHM

Η ισορροπία ανάμεσα στον κόσμο του επιχειρείν και τον μητρικό της Βενετίας Κυρίου

Η Βενετία Κυρίου, ούσα εκτός από μία επιτυχημένη επαγγελματίας στον χώρο της διαφήμισης και συγκεκριμένα στην εταιρεία Happy People και μία στοργική μητέρα, αναφέρθηκε στους πολλαπλούς ρόλους που έχουν να διαχειριστούν οι γυναίκες στην καθημερινότητά τους.

Ωστόσο, η προσπάθειά τους να ισορροπήσουν ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή, τους δίνει τα «εχέγγυα» που χρειάζονται, ούτως ώστε να λύνουν δημιουργικά τα προβλήματα τους, ενώ την ίδια στιγμή αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.

Ως καλύτερο παράδειγμα φυσικά, η Βενετία Κυρίου έχει τον ίδιο της τον εαυτό, αφού η ίδια καλείται να διατηρεί την ισορροπία σε κάθε επίπεδο της ζωής της, με «όχημα» την αισιοδοξία της, ως single mom και CEO σε έναν απαιτητικό χώρο εργασίας.

Όπως μας εξήγησε: «Γνωρίζω πολύ καλά ότι το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι μία συνεχής προσπάθεια. Μπορεί να μη φτάνω ποτέ στο επιθυμητό “τέλειο αποτέλεσμα”, πάντα όμως προσπαθώ με μοναδικά όπλα την αγάπη και την ειλικρίνεια, άλλωστε ένα παιδί σε κάνει ακόμη δυνατότερο και σε μαθαίνει πολύ πιο γρήγορα να βάζεις σε σειρά τις προτεραιότητές σου».

Η ενσυναίσθηση των γυναικών είναι το «κλειδί» της επιτυχίας

Με το «βλέμμα» στραμμένο και στον απαιτητικό «κόσμο» της επιχειρηματικότητας, η ίδια που ηγείται της εταιρείας Happy People τόνισε πως η αδιάκοπη προσπάθειά της να φέρνει εις πέρας τις εκκρεμότητές της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μένουν όλοι οι εμπλεκόμενοι ευχαριστημένοι, είναι καθημερινή.

Ίσως στην ενσυναίσθησή της βρίσκεται και το «κλειδί» της επιτυχημένης πορείας της, μιας και στην ερώτηση τι σημαίνει το να είναι μια γυναίκα ηγέτης σε ένα επάγγελμα, αλλά και ποια επιθυμία των γυναικών εκπληρώνει αυτός ο στόχος, ανέφερε πως όλες οι γυναίκες έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα να καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις σε κάθε επάγγελμα και κλάδο. Διότι, μία ηγετική προσωπικότητα, ανεξαρτήτως φύλου, πρέπει να εμπνέει εμπιστοσύνη.

Οι ομάδες που κάνουν τη διαφορά

Και φυσικά την επιτυχία την κάνουν πάντα οι ομάδες και η κ. Βενετία Κυρίου έχει μία από τις καλύτερες. Συγκεκριμένα, τους: Μάξιμος Καρράς Casting Director, Βαγγέλης Σαλεύρης Event & Exhibition Manager, Αγγελική Καρμοίρη Senior Event Coordinator, Μαρία Χήτου Office Manager Athens, Σωτηρία Χαλικιόπουλου Project Manager, Λίνα Κόντη Assistant Project manager, Ελένη Κότταρη Office Manager SKG.

Μάλιστα, η ομάδα τής Happy People ανέλαβε για φέτος τα παρακάτω concept -για πρώτη φροά: Visa Mastercard, Εκδόσεις Ψυχογιός, Alpha Bank, Μασούτης, Stoiximan, IKEA, ενώ για 2η χρόνια το «Σπίτι με το MEGA» με την Ρούλα Κορομηλά.

Μάξιμος Καρράς Casting Director

Βαγγέλης Σαλευρής - Events and Exhibitions Coordinator / Models Scouter & Booker

Ελένη Κότταρη - Office Manager

Σωτηρία Χαλικιοπούλου - Business Development Manager

Αγγελική Μουτάφη - Key Account

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή