Τα πιο συναρπαστικά Χριστούγεννα θα τα ζήσουμε φέτος από τη ζεστασιά του σπιτιού μας

Αυτές τις γιορτές, ανακαλύπτουμε έναν μαγικό κόσμο μέσα από ξεχωριστές ταινίες και σειρές, με συνοδοιπόρο μας όχι μόνο τα πρόσωπα που αγαπάμε, αλλά και τη δωρεάν προσφορά της ΕΟΝ, της πλατφόρμας της Nova, που κάνει τις φετινές γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές

Ρεβεγιόν, δώρα, φωτάκια, μαγική ατμόσφαιρα είναι κάποιοι από τους λόγους που περιμένουμε, μικροί και μεγάλοι, τα Χριστούγεννα. Φυσικά, αυτές οι γιορτινές μέρες είναι κι ευκαιρία να περάσουμε περισσότερες -και ξεχωριστές- στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους μας.

Άλλωστε, γι’ άλλους αυτές οι μέρες σημαίνουν ξεκούραση, ζεστά ροφήματα, μαγειρική με -και για- τα αγαπημένα πρόσωπα, όμορφες αναμνήσεις. Και ευκαιρία για περισσότερες, μεγάλες αγκαλιές. Τι πιο ζεστό, λοιπόν, από το να γίνει το σπίτι μας ο χώρος που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να ζήσουμε νέες εμπειρίες με όσους αγαπάμε; Και τι πιο οικείο για τις γιορτές από το να περνάμε χρόνο όλοι μαζί, παρακολουθώντας τις αγαπημένες μας ταινίες; Κάπως έτσι είναι που πρωταγωνιστής των μαγικών γιορτών γίνεται η μεγάλη τηλεόραση στο σαλόνι μας, με φόντο το φωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπου αγκαλιά με την οικογένεια ή την παρέα μας, με μία κουβέρτα να μας κρατάει ζεστούς, παρακολουθούμε το πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο, παγκοσμίως;

Όσον αφορά στη γιορτινή ψυχαγωγία, οι ταινίες και οι σειρές έχουν την τιμητική τους. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να κάνουμε τα φετινά Χριστούγεννα πραγματικά συναρπαστικά!

Ξεχωριστές επιλογές για ξεχωριστές στιγμές

Το καλό είναι πως τις καλύτερες επιλογές – που δεν είναι απλά «πολλές» - μπορούμε να τις βρούμε όλες σε μία πλατφόρμα. Χάρη στο πλούσιο Χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο της πλατφόρμας ΕΟΝ της Nova, δεν χρειάζεται πλέον να χάνουμε χρόνο για να βρούμε την ταινία ή τη σειρά που μας ταιριάζει. Το μόνο που ίσως μας δυσκολέψει λίγο είναι τι να πρωτοδιαλέξουμε για να δούμε μαζί με την οικογένεια και τους καλύτερούς μας φίλους.

Εμείς, πάντως, έχουμε ήδη ξεχωρίσει την πρεμιέρα της 4ης ταινίας «John Wick», η οποία θα προβληθεί στις 24 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της ζώνης Sunday Premiere στο Novacinema1. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από έναν καταιγιστικό ρυθμό δράσης ο οποίος, σε συνδυασμό με τον Keanu Reeves, υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές, χωρίς να σηκωθούμε καν από τον καναπέ μας. Εμείς, αρκεί να κλείσουμε τα φώτα του σαλονιού και να απολαύσουμε τον περιπετειώδη κόσμο που θα ξεδιπλωθεί στην οθόνη της τηλεόρασής μας.