Η Lidl Ελλάς γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με έναν μεγάλο διαγωνισμό Lidl Plus

Για κάθε ελληνική οικογένεια, υπάρχει ένα μέρος που αποτελεί Νο1 προορισμό εδώ και 25 χρόνια.

Για κάθε ελληνική οικογένεια, υπάρχει ένα μέρος που αποτελεί Νο1 προορισμό εδώ και 25 χρόνια. Πρόκειται φυσικά, για τα σούπερ-μάρκετ της Lidl Ελλάς που, από το 1999, προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, κάνοντας συγχρόνως τις αγορές μας πιο εύκολες και άμεσες. Σήμερα όμως, μας δίνουν έναν ακόμη λόγο για να τα εμπιστευτούμε, αφού με τρία απλά «βήματα» μοιράζουν 250.000€ μετρητά.

Και αυτό, διότι στο πλαίσιο εορτασμού της επετείου 25 χρόνων δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, η Lidl Ελλάς προγραμματίζει πληθώρα ενεργειών για τους καταναλωτές.

Μία από αυτές φυσικά, είναι ο νέος διαγωνισμός του Lidl Plus, ο οποίος μοιράζει συνολικά σε 125 τυχερούς νικητές της εφαρμογής 250.000€ μετρητά, το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί μέχρι σήμερα. Και για εμάς, που θέλουμε να μάθουμε ακόμη περισσότερα, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσουμε να διαβάζουμε και πολύ γρήγορα θα λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.

Συμμετέχουμε στον μεγάλο διαγωνισμό της Lidl Plus

Όσο για το πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στον επετειακό διαγωνισμό, για αρχή πρέπει -αν δεν το έχουμε κάνει ήδη- να κατεβάσουμε το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, και να κάνουμε εγγραφή, που γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Από εκεί και πέρα, τα «βήματα» είναι απλά! Οι χρήστες Lidl Plus που κάνουμε τα ψώνια μας έως και την Κυριακή 7 Απριλίου 2024, αρκεί να σκανάρουμε την ψηφιακή μας κάρτα στο ταμείο. Έτσι, παίρνουμε μία συμμετοχή για κάθε 25€ αγορών και άνω, δύο συμμετοχές για αγορές αξίας 50€ και άνω, ενώ όσο ανεβαίνει η αξία των αγορών μας, φυσικά ανεβαίνουν και οι συμμετοχές μας. Στη συνέχεια, στέλνοντας τη συμμετοχή μας μέσω της εφαρμογής, μπαίνουμε στην κλήρωση για να διεκδικήσουμε το μεγάλο δώρο. Στο σημείο αυτό, αξίζει να σημειωθεί πως κάθε εβδομάδα κληρώνονται 25 νικητές, που κερδίζουν 2.000€ μετρητά ο καθένας.

Η εφαρμογή που προσφέρει μεγαλύτερη εξοικονόμηση… ευκολότερα

Και για εμάς, που θέλουμε ακόμη περισσότερα, έχουμε ευχάριστα νέα! Διότι, καθώς εξελισσόμαστε ως καταναλωτές, η εφαρμογή Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς και έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερη απλότητα στη χρήση, αλλά και περισσότερη εξοικονόμηση. Αυτό συμβαίνει, καθώς πλέον βρίσκουμε περισσότερες καθημερινές προσφορές, ώστε να αποταμιεύουμε περισσότερα χρήματα κάθε εβδομάδα.

Αξίζει να επισημάνουμε μάλιστα, πως οι καθημερινές προσφορές δεν χρειάζονται ενεργοποίηση, ενώ παράλληλα οι χρήστες της εφαρμογής θα έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε την προσφορά που μας ενδιαφέρει όσες φορές επιθυμούμε.

Και κάπως έτσι, φτάνοντας στο σήμερα, η Lidl Ελλάς κλείνει 25 χρόνια στο πλάι μας και το γιορτάζει μαζί μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε το καθημερινό ή εβδομαδιαίο ραντεβού μας με όλη την οικογένεια στο αγαπημένο μας σούπερ-μάρκετ. Διότι, κάθε βόλτα εκεί πλέον, μετατρέπεται σε μία μοναδική ευκαιρία να γίνουμε μέρος του μεγάλου διαγωνισμού της Lidl, που χαρίζει συνολικά 250.000 ευρώ.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον επετειακό διαγωνισμό της Lidl Ελλάς, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις στο lidlplus.gr