ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πώς μία συσκευή θέρμανσης αναδεικνύεται σε προϊόν της χρονιάς για το 2024;

Πώς μία συσκευή θέρμανσης αναδεικνύεται σε προϊόν της χρονιάς για το 2024;

Οι γρήγορες και συνεχόμενες εξελίξεις της τεχνολογίας, ήρθαν για να αλλάξουν την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

Ο λόγος για τη συσκευή θέρμανσης glo Hyper X2 Air, η οποία αναδείχθηκε ως το προϊόν του 2024 στα βραβεία «Προϊόν της Χρονιάς», μας διαβεβαιώνει πως πλέον, έχουμε στη διάθεσή μας προηγμένες, ελαφριές και κομψές συσκευές. Συνδυάζει μέγιστη απόδοση με στυλ και προσαρμόζεται στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, χάρη στις καινοτόμες δυνατότητές της. Διαθέτει από κλασικά μέχρι και πιο έντονα χρώματα, αποτελώντας ένα κομψό αξεσουάρ που αναβαθμίζει τη γευστική μας εμπειρία.

Οι εξατομικευμένες εμπειρίες θέρμανσης που μας προσφέρει το glo Hyper X2 Air

Το γεγονός ότι το glo Hyper X2 Air της BAT Hellas αναδείχθηκε σε προϊόν της χρονιάς, δεν είναι τυχαίο. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός και οι 2 διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής, επαναπροσδιορίζουν όσα γνωρίζαμε έως τώρα.

Συγκεκριμένα, το σύστημα Advanced Heat Technology, η διάρκεια της μπαταρίας της, μέχρι και τις 20 συνεδρίες, οι ενδείξεις LED, που δείχνουν το επίπεδο της μπαταρίας, αλλά και οι επτά αποχρώσεις που διαθέτει, μας διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για μία προηγμένη και κομψά σχεδιασμένη συσκευή, που μπορούμε να έχουμε πάντα και παντού μαζί μας.

Πώς η BAT Hellas καταφέρνει και συνεχίζει την καινοτομία της

«Βασική αξία για την BAT Hellas αποτελεί η δημιουργία για ένα Καλύτερο Αύριο για τους ενήλικους καταναλωτές µας, την κοινωνία αλλά και τους εργαζομένους στην εταιρεία µας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγματοποιούμε συνεχείς έρευνες, αναπτύσσοντας προϊόντα δυνητικά μειωμένου κινδύνου, όπως η συσκευή θέρμανσης glo Hyper X2 Air, που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση µε το στυλ, ενώ ταυτόχρονα προσαρμόζεται στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας των καταναλωτών µας», δηλώνει ο Κωνσταντίνος Κονιδάρης, Head of Brand Activation και πράγματι, η συσκευή glo Hyper X2 Air που κέρδισε το βραβείο για το προϊόν της χρονιάς είναι η απόδειξη.

Βέβαια, το γεγονός ότι κάνουμε λόγο για μία εναλλακτική μορφή καπνίσματος, που μας επιτρέπει να επιλέγουμε την εμπειρία μας, αλλά και να μας «συνοδεύει» στην καθημερινότητά μας, αποτελεί πρόκληση για όσα νέα ακολουθήσουν και θα μας προσφέρει η BAT Hellas.

Και ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, η εταιρεία συνεχίζει την καινοτομία της με το λανσάρισμα της νέας premium συσκευής glo Hyper Pro, με οθόνη, που σου επιτρέπει να έχεις τον έλεγχο όλων των λειτουργιών της συσκευής σου και παρέχει ακόμα καλύτερη γευστική εμπειρία.