Μόδα, Τέχνη, Ελληνική Αγορά στο 16ο ΕDUCATION FESTIVAL powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College

Όλα όσα συζητήθηκαν με «φόντο» τον κόσμο της μόδας.

Μόδα, Τέχνη, Ελληνική Αγορά στο 16ο ΕDUCATION FESTIVAL powered by ΙΕΚ ΑΛΦΑ και Mediterranean College
1'

Ένας εποικοδομητικός διάλογος γεμάτος πολύτιμα και χρήσιμα συμπεράσματα! Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος, το Panel Discussion με θέμα: «Μόδα, Τέχνη και Ελληνική Αγορά», που διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη 22 Μαΐου η ΝΕΑ Σχολή Arts & Design του Mediterranean College στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας, υπό την ομπρέλα του Education Festival 2024, στο πλαίσιο προώθησης του ΝEOY προπτυχιακού προγράμματος BA (Hons) Fashion Design & Marketing που προσφέρει.

Στην εκδήλωση, που προσέλκυσε πολλούς ενδιαφερόμενους, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες της μόδας συμμετείχαν σε έναν γόνιμο διάλογο σχετικά με το παρόν και το μέλλον της ελληνικής αισθητικής και τον τρόπο με τον οποίο διαμορφώνεται επαγγελματικά και καλλιτεχνικά ο τομέας της μόδας στην Ελλάδα:

Ο κ. Νότης Σάκουλας, Creative Director και ΣτυλίσταςΗ κ. Μάρθα Καρούσου, E-commerce manager Terminal XΗ κ. Αλεξία Κούβελα, μοντέλο και ιδρύτρια του BodeΗ κ. Eλένη Καββάδα, Σχεδιάστρια μόδας και ιδρύτρια του brand 240791Η κ. Κατερίνα Παπαποστόλου, Style Editor Harper’s Bazaar Greece

Την εκδήλωση συντόνισε η κ. Δανάη Ιωάννου, Υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφίας και Αισθητικής του ΤΕΠΑΚ & Programme Leader του BA Fashion Design & Marketing του Mediterranean College.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή