«Taste the experience»! Μία παγωμένη Fischer χαρίζει απολαυστικές στιγμές στον Αντίνοο Αλμπάνη

Αλήθεια, σου έχει τύχει να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε ένα μέρος με φίλους το πολύ για μισή ώρα, ενώ στην πραγματικότητα έχει περάσει τουλάχιστον ένα δίωρο; Και αν «ναι», μήπως σου έχει συμβεί, μετά από αυτήν την αίσθηση, να νιώθεις γεμάτος, προσθέτοντας ακόμα μία καθημερινή στιγμή στα notes με τις εμπειρίες που ξεχωρίζουν για εσένα;

Αυτό το «χάσιμο» επαφής με τον χρόνο στις πιο απλές στιγμές, αποτελεί και επιβεβαιώνει ένα και μόνο πράγμα: Τη δεδομένη στιγμή, είσαι εκεί που πρέπει να είσαι, με αυτούς που πρέπει να είσαι. Και κάπως έτσι, μία απλή στιγμή μετατρέπεται σε ξεχωριστή εμπειρία, έχοντας φυσικά στα χέρια σου μία παγωμένη Fischer. Τόσο απλά!

Ακόμα και να μην το αντιλαμβάνεσαι απόλυτα λοιπόν, εκείνες ακριβώς τις στιγμές καταλαβαίνεις τη σημασία που έχουν οι μικρές και καθημερινές εμπειρίες στη ζωή σου, γιατί με μια μικρή πινελιά μπορούν να γίνουν ξεχωριστές. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά ο ταλαντούχος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του πρώτου Έλληνα ambassador της Fischer και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια της, για να σου δείξει πώς να κάνεις «Taste the experience».

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr