Όταν η καινοτομία συναντά τη δημιουργικότητα με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας

Καινοτόμα τεχνολογία που εμπνέεται από τη δημιουργία

Σε έναν κόσμο που αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, η ανάγκη για λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Και εδώ, φυσικά, έρχεται να κάνει την εμφάνισή της η τεχνολογική πρόοδος συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την καινοτομία με τη δημιουργικότητα και προσφέροντας, συγχρόνως, εμπειρίες που ξεπερνούν τα όρια του συνηθισμένου.

Στο επίκεντρο φυσικά της τεχνολογικής εξέλιξης βρίσκονται τα gadgets που χρησιμοποιούμε καθημερινά, και πιο συγκεκριμένα τα smartphones, που αποτελούν κάτι σαν… προέκταση του χεριού μας, ακριβώς γιατί φροντίζουν να αναβαθμίζουν τη ρουτίνα μας. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Μέσα από νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την απλοποίηση της ζωής μας και την ενίσχυση της παραγωγικότητάς μας.

Και κάπως έτσι, «ανοίγεται» μπροστά μας ένας κόσμος πολλαπλών δυνατοτήτων χάρη σε υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα, τόσο σε πρακτικό όσο και σε αισθητικό επίπεδο, ή αλλιώς ο «κόσμος» της HUAWEI -και συγκεκριμένα το νέο κινητό HUAWEI Pura 70 Pro.

Καινοτόμα τεχνολογία που εμπνέεται από τη δημιουργία

Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι ακριβώς αυτό το smartphone που ενώνει τη mobile καινοτομία με τη δημιουργικότητα. Η εμβληματική σειρά HUAWEI P ανανεώθηκε πλήρως και αναβαθμίστηκε σε HUAWEI Pura, εμπνεόμενη από την απρόσκοπτη δημιουργία που δεν φοβάται να διευρύνει τους ορίζοντές της με πρωτοποριακές προοπτικές, δημιουργώντας ακόμα και νέες τάσεις στον σχεδιασμό.

Μάλιστα, το νέο smartphone της HUAWEI, που κυκλοφόρησε στις 27 Μαΐου, ξεχωρίζει, σε αρχικό επίπεδο, οπτικά καθώς εισάγει ένα απλό, αλλά ξεχωριστό, Forward Symbol Design που χαρακτηρίζεται από κομψές γεωμετρικές γραμμές, συνδυάζοντας αρμονικά την τεχνολογία με το design.

Όσον αφορά στις φωτογραφικές δυνατότητες που προσφέρει, είναι πολλές. Βλέπετε, το HUAWEI Pura 70 Pro, χάρη στη νέας γενιάς κύρια κάμερα Ultra Lighting, με ρυθμιζόμενο διάφραγμα F1.4–F4.0 και μεγάλο αισθητήρα 1/1,3 ιντσών, δίνει τη δυνατότητα να βγάζουμε ευκρινείς φωτογραφίες με περισσότερο φως, ενώ με το νέο HUAWEI XD Motion Engine μπορούμε να φωτογραφίσουμε εν ριπή οφθαλμού ό,τι μας εμπνέει. Και για εμάς που θέλουμε ακόμη περισσότερα, πριν πάρουμε την τελική μας απόφαση, τα νέα είναι ευχάριστα. Με την κάμερα Ultra Lighting Macro Telephoto, έχοντας το μεγαλύτερο διάφραγμα της βιομηχανίας F2.1 και macro zoom ως και 35x, μπορούμε να ανακαλύψουμε από απόσταση μέχρι και 5 εκατοστά, όλες εκείνες τις -μέχρι τώρα- αόρατες στιγμές της καθημερινότητάς μας.

Σχεδιαστική κομψότητα διαρκείας

Είναι αλήθεια! Η σχέση που αναπτύσσουμε με το smartphone που επιλέγουμε θέλουμε -αν μη τι άλλο- να έχει διάρκεια. Το ιδιαίτερα λεπτό, λοιπόν, πάχους μόλις 8,4 mm, HUAWEI Pura 70 Pro, έχει σχεδιαστεί ώστε να αντέχει στον χρόνο. Και αυτό, γιατί το Super Durable Kunlun Glass, από το οποίο έχει κατασκευαστεί, το κάνει ανθεκτικό στις πτώσεις. Και κάπως έτσι, η αντοχή του είναι βελτιωμένη κατά 100%.

Συνολικά, μάλιστα, το νέο smartphone της HUAWEI έχει κομψό, καμπυλωτό σχεδιασμό, καθώς όλες οι γωνίες του είναι ελαφρώς στρογγυλεμένες, με στόχο τη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης οπτικής εμπειρίας.

Πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες εφαρμογές

Είναι γνωστό πως το Gbox είναι μία από τις third-party εφαρμογές που προσφέρουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών και εφαρμογών -συγκεκριμένα, της Google- και διατίθεται στο AppGallery, μία από τις τρεις κορυφαίες παγκόσμιες πλατφόρμες εφαρμογών και Νο1 πλατφόρμα σε όλες τις συσκευές HUAWEI.

Και τώρα θα αναρωτιέστε γιατί τα λέμε όλα αυτά; Μα, φυσικά, για να καταστήσουμε σαφές πως το HUAWEI Pura 70 Pro έχει μεριμνήσει για την πρόσβαση στα παραπάνω υποστηρίζοντας, μαζί με περισσότερες από 200 συσκευές διάφορων κατασκευαστών, το MicroG. Πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα ιδιόκτητων βιβλιοθηκών της Google, η οποία αντικαθιστά τις Υπηρεσίες Google Play στο λειτουργικό σύστημα Android. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δεν χρειάζεται να ανησυχούν ότι οι εφαρμογές Google που επιθυμούν δεν θα είναι διαθέσιμες σε αυτούς.

Wearables που βελτιώνουν την καθημερινότητα

Φτάνοντας προς το τέλος του κειμένου, ένα είναι το σίγουρο: Για τη HUAWEI, δημιουργικότητα και αισθητική πάνε μαζί σε κάθε προηγμένο -τεχνολογικά- «εργαλείο». Ειδικά, μάλιστα, όταν τα κατάλληλα wearables όπως το HUAWEI WATCH FIT 3 συνδυαστούν με το HUAWEI PURA 70 Pro, η καλύτερη δυνατή εμπειρία είναι δεδομένη. Χάρη σε αυτό άλλωστε, οι χρήστες αποκτούν μια βελτιωμένη εμπειρία της εφαρμογής StayFit, τις νέες λειτουγίες TruSleepTM 4.0 και TruSeenTM 5.5 για ολιστική παρακολούθηση υγείας, αλλά και πέντε νέα αθλήματα όπως το padel.

Εναλλακτικά, μπορούν να επενδύσουν στο HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition, το οποίο είναι κατασκευασμένο με ανθεκτικά υλικά αεροδιαστημικής τεχνολογίας , ενώ ο σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα καινοτόμα επιτεύγματα της ανθρωπότητας στην εξερεύνηση του διαστήματος. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια την υγεία μας, μέσα από τις λειτουργίες HUAWEI TruSeenTM 5.5+ και Health Overview 2.0. Τι άλλο να ζητήσουμε;

Η HUAWEI δεν σταματά ποτέ να εξελίσσεται. Με συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, η εταιρεία φέρνει στην καθημερινότητά μας νέες καινοτομίες που διαμορφώνουν το μέλλον της τεχνολογίας. Κάπως έτσι, γίνεται φανερό πως η καινοτομία και η δημιουργικότητα μπορούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή όλων.

Το HUAWEI Pura 70 Pro είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της HUAWEI, με δώρο τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds Pro 3, έως και τις 9 Ιουνίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Όλα τα smartwatches και ακουστικά της HUAWEI είναι συμβατά με iOs & Android. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.