Τρεις τρόποι που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες φέτος το καλοκαίρι

Διανύουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και τι σημαίνει αυτό; Πως ήδη, ο καύσωνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με τη θερμοκρασία να χτυπάει «κόκκινο» και εμάς να ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα επιστρέψουμε στο σπίτι και χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, θα κάτσουμε κάτω από το κλιματιστικό, διαβάζοντας το αγαπημένο μας βιβλίο.

Τρεις τρόποι που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες φέτος το καλοκαίρι
4'

Ωστόσο, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτήν τη στιγμή της ημέρας μας, πρέπει προηγουμένως να έχουμε φροντίσει να εξασφαλίσουμε για τον χώρο μας, ένα κλιματιστικό σύγχρονης τεχνολογίας, το οποίο θα εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα, ενώ συγχρόνως θα ρυθμίζει τη θερμοκρασία στο καθιστικό μας τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού. Διότι σε ό,τι αφορά στον εξοπλισμό ενός σπιτιού για το καλοκαίρι, το air-condition είναι από τις συσκευές που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων μας.

Τη στιγμή, λοιπόν, που στο μυαλό μας μπορεί να υπάρχουν πολλά ερωτήματα, σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού που θα μας χαρίζει καθημερινά μία δροσερή ατμόσφαιρα, χωρίς να επιβαρύνει ιδιαίτερα τον λογαριασμό του ρεύματός μας, ένα είναι το σίγουρο: Η AUX -με αποκλειστικό αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα τη Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia Group- έχει τις απαντήσεις που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας.

Η λύση για ένα άνετο και δροσερό περιβάλλον

Η επιλογή του κατάλληλου κλιματιστικού μπορεί να κάνει τη διαφορά, ανάμεσα σε ένα ζεστό σπίτι με υγρασία και σε ένα δροσερό και άνετο σπίτι. Αναζητώντας, λοιπόν, το σωστό air-condition στην αγορά, χρειάζεται να αποφασίσουμε ποιο ταιριάζει στο σπίτι μας, σύμφωνα με τις ανάγκες μας αλλά και με το τι προσφέρει το καθένα.

Όταν, όμως, υπάρχει μία σειρά οικιακού κλιματισμού, όπως η C-series A+++ της AUX, που μπορεί να μας προσφέρει εκπληκτική απόδοση σε κάθε λειτουργία, με εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και σε προσιτή τιμή, το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε στα χέρια μας μία από τις καλύτερες επιλογές για τις καλοκαιρινές ημέρες -και όχι μόνο. Και αυτό, γιατί τα κλιματιστικά C-series φέρουν καινοτόμο τεχνολογία, χωρίς να επιβαρύνουν τον λογαριασμό του ρεύματός μας, ενώ διαθέτουν και ενεργειακή κλάση A+++ στη λειτουργία ψύξης, ώστε να δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον για εμάς.

Ένα κλιματιστικό που θα δώσει μία premium «νότα» στον χώρο μας

Το κλιματιστικό, ωστόσο, που θα επιλέξουμε για το σπίτι μας και πρόκειται να αποτελέσει τη μόνιμη… παρέα μας το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να συνδυάζει την υψηλή αισθητική με τη μέγιστη απόδοση. Για τον λόγο αυτόν, τα κλιματιστικά AUX και συγκεκριμένα, η σειρά Q Black, μπορεί να μας προσφέρει μία premium «νότα» στον χώρο μας, χάρη στο μαύρο ματ χρώμα των κλιματιστικών που διαθέτει.

Πέρα, όμως, του design τους, τα κλιματιστικά της συγκεκριμένης σειράς είναι αθόρυβα, έχουν λειτουργία αυτοκαθαρισμού 4ης γενιάς και «έξυπνη» διαχείριση κατανάλωσης, για να μας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζουμε τα επίπεδα κατανάλωσης και τη διάρκεια λειτουργίας τους.

Πώς θα κρατήσουμε τον χώρο μας καθαρό και υγιή

Από την άλλη, αν θέλουμε το κλιματιστικό που θα επιλέξουμε, να διατηρεί την ατμόσφαιρα του χώρου μας καθαρή και υγιή κάθε στιγμή, ακόμα και τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου, η σειρά Q Plus της AUX πρόκειται να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη μας.

Διότι με την αναβαθμισμένη διαδικασία αυτοκαθαρισμού έξι σταδίων της εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας, μπορεί και απομακρύνει το 99.9% των βακτηρίων που υπάρχουν στο χώρο μας, ενώ το Hotel Menu που διαθέτει, μας δίνει τη δυνατότητα μέσω του χειριστηρίου να περιορίσουμε τα όρια ψύξης και θέρμανσης.

Ανακεφαλαιώνοντας, για να μπορέσουμε να ευχαριστηθούμε το καλοκαίρι που μόλις έχει φτάσει και αναμένεται ιδιαίτερα ζεστό, είναι σημαντικό να εξοπλίσουμε τον χώρο μας με ένα κλιματιστικό σύγχρονης τεχνολογίας, που θα μας εξοικονομεί ενέργεια και χρήματα. Τη λύση λοιπόν, «έρχονται» να μας δώσουν τα κλιματιστικά AUX, που κατέχουν την 3η θέση στον τομέα του κλιματισμού από το 2018 και μπορούν να συνδεθούν μέσω Wi-Fi και με τη χρήση εφαρμογής σε οποιαδήποτε Android ή iOS συσκευή, για να μας προσφέρουν μέγιστη αυτονομία χειρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούμε να επισκεφτούμε τη σελίδα της AUX στο Facebook.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή