«Denim Nomads»: Ένα ταξίδι εξερεύνησης και ελευθερίας με τη νέα συλλογή της STAFF

Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ταξίδια και περιηγήσεις, ενώ μετακίνησε καθημερινά από το ένα μέρος στο άλλο, λέγοντας «ναι» σε νέες περιπέτειες που σε κάνουν να ξεφεύγεις από το comfort zone σου, τότε ανήκεις στην κατηγορία των σύγχρονων νομάδων

Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ταξίδια και περιηγήσεις, ενώ μετακίνησε καθημερινά από το ένα μέρος στο άλλο, λέγοντας «ναι» σε νέες περιπέτειες που σε κάνουν να ξεφεύγεις από το comfort zone σου, τότε ανήκεις στην κατηγορία των σύγχρονων νομάδων. Διότι αναζητάς την ελευθερία, όχι μόνο στα ταξίδια σου, αλλά και γενικότερα στην καθημερινότητά σου, ανοίγοντας απέραντους ορίζοντες.

Μπορεί, λοιπόν, να μην πραγματοποιείς ταξίδια μέσα στην έρημο -τουλάχιστον μέχρι σήμερα, όπως οι νομάδες, ωστόσο παίρνεις έμπνευση από αυτά, για να μην ρουτινιάζεις και αυτό είναι που σου χαρίζει τον τίτλο του σύγχρονου νομάδα. Αυτό, αλλά και ο τρόπος που έχεις επιλέξει να διαμορφώνεις το στυλ σου, με «οδηγό» το εμβληματικό ύφασμα της αυτοέκφρασης σου, το denim της STAFF.

Και κάπου εδώ, μπαίνουμε στο θέμα μας: Στη νέα συλλογή SS24 της STAFF «Denim Nomads», δηλαδή, η οποία σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι στην έρημο μέσα… από το στυλ σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr