Κέρδισε συμβουλευτικές συνεδρίες υποστήριξης σωστής συμπλήρωσης μηχανογραφικού στο Career Gate

Διαγωνισμός Instagram Newsbomb.gr: Δύο τυχεροί θα κερδίσουν από μία συμβουλευτική συνεδρία υποστήριξης σωστής συμπλήρωσης μηχανογραφικού με την κάθε υπηρεσία να κοστίζει 110€.
Κέρδισε συμβουλευτικές συνεδρίες υποστήριξης σωστής συμπλήρωσης μηχανογραφικού στο Career Gate
1'

Το πρωί της Παρασκευής ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και η επικείμενη υποβολή του Μηχανογραφικού Δελτίου είναι εδώ.

Το Newsbomb.gr & το Career Gate σου δίνουν την ευκαιρία να κερδίσεις συμβουλευτικές συνεδρίες υποστήριξης σωστής συμπλήρωσης μηχανογραφικού.

Η επιστημονική ομάδα της Career Gatte ασχολείται με θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, συμβουλευτικής, απασχόλησης, επαγγελμάτων και εκπαίδευσης πάνω από είκοσι χρόνια και μέλη της έχουν δημοσιεύσει περισσότερα από 450 σχετικές εργασίες, έρευνες, μελέτες, μονογραφίες, βιβλία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 και έλαβε τη σημερινή της ονομασία το 2007, με σκοπό την έρευνα, το συντονισμό, και προώθηση του πνευματικού έργου της κεντρικής επιστημονικής της ομάδας και των συνεργατών της. Η εταιρεία στελεχώνεται από οικονομολόγους, ψυχολόγους και κοινωνιολόγους της εργασίας, σύμβουλους σταδιοδρομίας, εκπαιδευτικούς και πληροφορικούς επιστήμονες.

https://www.instagram.com/p/C8wOoekNwHn/

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 03/07/2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03/07/2024 και ώρα 13:00 μ.μ.. Οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσω DM. ⁠

ΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή