Galaxy Unpacked Ιούλιος 2024: Ξεδιπλώστε τη δική σας ιστορία

Η Samsung προσκαλεί τους followers της σε όλον τον κόσμο να παρακολουθήσουν το Galaxy AI

Λίγες μέρες πριν από το Galaxy Unpacked στις 10 Ιουλίου, η Samsung παρουσιάζει ένα φιλμ μικρού μήκους για το Galaxy AI. Το φιλμ εστιάζει σε πρόσωπα τα οποία φωτίζονται από μια ηλιαχτίδα, συμβολίζοντας το άνοιγμα ενός νέου κόσμου, αλλά και τις αμέτρητες δυνατότητες που προσφέρει η νέα σειρά που έρχεται.

Η Samsung προσκαλεί τους followers της σε όλον τον κόσμο να παρακολουθήσουν το Galaxy AI, που έρχεται για να προσφέρει εμπειρίες δημιουργικότητας, παραγωγικότητας, επικοινωνίας και άλλων. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα σχετικά με το Galaxy Unpacked, στις 10 Ιουλίου.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ανατρεπτικές ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, οικιακών συσκευών, συστημάτων δικτύου, μνήμης, συστημάτων LSI και LED λύσεων. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει μια απρόσκοπτη και συνδεδεμένη εμπειρία μέσω του οικοσυστήματος SmartThings και του συστήματος ανοιχτής συνεργασίας που διαθέτει. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το Samsung Newsroom στο https://news.samsung.com/global/.