Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος υποστηρίζει και φέτος το «Θερινό Μαντείο»

Θερμός υποστηρικτής για ακόμη μια χρονιά το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος & τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος υποστηρίζει και φέτος το «Θερινό Μαντείο»
1'

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το «Θερινό Μαντείο». Φέτος, θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 10 – 20 Ιουλίου με θέμα «Η Αρχιτεκτονική της Αναμονής» στο πλαίσιο του προγράμματος του Διεθνούς Δικτύου Αρχαίου Δράματος του Υπουργείου Πολιτισμού και με την υποστήριξη του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος. Το «Θερινό Μαντείο 2024» επικεντρώνεται στη μελέτη του σώματος και του λόγου στη συνθήκη της αναμονής μέσα από το Φύλακα από τον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου.


Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων, ως θερμός υποστηρικτής σημαντικών πολιτιστικών πρωτοβουλιών, υποστηρίζει για ακόμη μια χρονιά το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων – Θερινό Μαντείο με όχημα το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος. Με στόχο την προώθηση της τέχνης και του πολιτισμού αλλά και των σημαντικών τοπικών πρωτοβουλιών, η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων υποστηρίζει σταθερά τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, για να υπογραμμίσει την αξία και την σημασία τους για την ευρύτερη κοινωνία.

Με αφοσίωση στην υποστήριξη του πολιτισμού και με δέσμευση για να ενισχύει σημαντικές τοπικές πολιτιστικές πρωτοβουλίες, τοποθετεί αυτές τις δράσεις κάτω από το πρόγραμμα «Ο Β-οίκος της ζωής μας», που περιλαμβάνει δράσεις που αφορούν, μεταξύ άλλων, τον πυλώνα του πολιτισμού. Έτσι, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος συμμετέχει και φέτος στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων – Θερινό Μαντείο 2024 με στόχο την ενίσχυση των τοπικών πολιτιστικών δράσεων και στη διατήρηση ενός ζωντανού πολιτιστικού τοπίου στα Ιωάννινα.

#vikos #monovikos

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή