Smartphones: 5 budget friendly επιλογές για δώρο

Τα smartphones έχουν αλλάξει τις συνήθειες μας και σε μεγάλο βαθμό την ζωή μας. Μπορούν να είναι ένα εξαιρετικό δώρο για κάποιον κοντινό μας. Σου έχουμε πέντε προτάσεις για να μην ξοδευτείς!

Τα τεχνολογικά και χρηστικά δώρα είναι πάντα μια καλή επιλογή. Ένα καλό smartphone είναι μια εξαιρετική επιλογή δώρου! Φυσικά όταν κάνουμε δώρα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν το budget. Τα δώρα μας δεν πρέπει να φέρνουν τον αποδεκτή τους σε δύσκολη θέση με την τιμή τους. Σου έχουμε μια λίστα με κινητά που ενώ προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις είναι ιδιαίτερα budget friendly!

1.Motorola Moto E13 2/64GB Cosmic Black



Η πρώτη μας πρόταση για οικονομικό smartphone έρχεται από την ιστορική Motorola. Με κόστος κτήσης αρκετά πιο χαμηλά από τα εκατό ευρώ το Moto e13 έχει πολλά να προσφέρει! Η οθόνη LCD IPS έχει διαγώνιο 6,5” και ανάλυση HD+ (1.600 x 720 pixels). Η οθόνη υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 60 Hz. Και τρέχει με οκταπύρηνο επεξεργαστή Unisoc T606 που διαθέτει 2 πυρήνες υψηλής απόδοσης Cortex-A75 έως 1,6GHz και 6 πυρήνες Cortex-A55 έως 1,6GHz για λιγότερο απαιτητικές εργασίες. Επιπλέον, ενσωματώνει την ARM Mali-G57 MP1 GPU (650MHz) για να απολαμβάνεις τα πιο σύγχρονα παιχνίδια. Λεπτό, ελαφρύ και όμορφα κατασκευασμένο, είναι μοναδικό από κάθε άποψη. Σου παρέχει πολυδιάστατο ήχο Dolby Atmos και μπαταρία 5000mAh. Απόλαυσε μια ομαλή εμπειρία είτε κάνεις streaming μέσω Wi-Fi 5GHz είτε συνδέεσαι με φορτιστή και ακουστικά Bluetooth® 5.0. Εξασφάλισε απόδοση οκταπύρηνου επεξεργαστή για συνομιλίες μέσω βίντεο χωρίς διακοπές, προηγμένες φωτογραφίες AI και ότι άλλο χρειάζεσαι!

2. TCL 406s 3/64GB 4G Dark Gray

Συνεχίζοντας τις προτάσεις σε κόστος κάτω των εκατό ευρώ μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση από την TCL. Με 8πύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6762, μεγάλη V-Notch NXTVISION οθόνη 6,6” HD+, διπλή κάμερα και μπαταρία 5.000mAh είναι εξαιρετικά ισχυρό! Σχεδιασμένο με ομαλές καμπύλες και γυαλιστερό οπίσθιο κάλυμμα που μοιάζει με γυαλί, ακτινοβολεί σε ζωηρά χρώματα. Καλύτεροι χρόνοι απόκρισης, απρόσκοπτη εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών, τα καλύτερα mobile games με την ταχύτατη μηχανή HyperEngine και πολλά άλλα, χρησιμοποιώντας τις εξελιγμένες τεχνολογίες του 8ύρηνου MediaTek MT6762 και την IMG GE8320 GPU. Με μνήμη 3GB και εσωτερικό αποθ. χώρο 64GB έχεις πάντα περιθώριο για περισσότερες αγαπημένες εφαρμογές, φωτογραφίες διακοπών και αρχεία από τη δουλειά — με δυνατότητα επέκτασής του έως και 512GB, μέσω κάρτας microSD. Ενσωματώνει φωτογραφικό σύστημα διπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 13MP (1/3” με PDAF, διάφραγμα F2.2 και οπτικά 4P) για ευκρινείς φωτογραφίες, αισθητήρα βάθους 2MP (1/5” FF με διάφραγμα F2.4 και οπτικά 3P), το οποίο μπορεί να τραβήξει βίντεο 1080p30, καθώς και φωτογραφίες με Face tracking, HDR, PANO και Gesture Shot. Παράλληλα, η selfie κάμερα των 5MP (1/5’’ FF με διάφραγμα F2.2 και οπτικά 3P) εξασφαλίζει φωτεινότερες και πιο καθαρές λήψεις.

3. Realme Note 50 4/128GB Midnight Black



Ελάχιστα πάνω από τα εκατό ευρώ μια πρόταση από την realme που σου παρέχει απροβλημάτιστη και έξυπνη εμπειρία χρήσης που «διαρκεί». Με 128GB επεκτάσιμου (με κάρτα μνήμης microSD) αποθηκευτικού χώρου, μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις μαζί σου όλη τη συλλογή με τις φωτογραφίες, τα τραγούδια και τις εφαρμογές σου. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ένας οκταπύρηνος επεξεργαστής, η απόδοση του οποίου ενισχύεται από γρήγορη φυσική (4GB) και εικονική μνήμη (Dynamic RAM έως 8GB) καθώς και από ταχύτατο αποθηκευτικό χώρο. To realme Note 50 διαθέτει WiFi, NFC, Bluetooth® 5.0, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, ισχυρό ηχείο και ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 5.000 mAh που υποστηρίζει φόρτιση 10 W. Η κύρια κάμερα βασίζεται σε έναν αισθητήρα 13 MP και σε έναν ευρυγώνιο φακό (25mm) με πέντε οπτικά στοιχεία (5P) και διάφραγμα f:/2.2. Η κάμερα προσφέρει πολύ ωραίες φωτογραφίες ανεξάρτητα από τον φωτισμό στο περιβάλλον και η απόδοση της ενισχύεται από μία βοηθητική κάμερα 0,08 MP για σωστή εστίαση και τέλεια πορτραίτα με φυσικό εφέ «bokeh» καθώς και από αλγόριθμους AI. Στην πρόσοψη υπάρχει μία υψηλής ποιότητας κάμερα 5 MP για selfies που επίσης ενισχύεται από αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης.

4. OPPO A38 128GB 4G Glowing Black

Σε τιμή κάτω από τα εκατό πενήντα ευρώ η Oppo έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Το OPPO A38 παραμένει πιστό στην εμβληματική αισθητική σχεδιασμού της OPPO και γοητεύει με τα ζωντανά χρώματα και τις εξαιρετικές υφές του. Το OPPO A38 διατίθεται σε δύο κομψά χρώματα, το Glowing Gold και το Glowing Black. Και τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν την αποκλειστική τεχνική σχεδιασμού OPPO Glow, η οποία δίνει στο πίσω κάλυμμα του τηλεφώνου μια διακριτική λαμπερή εμφάνιση, δημιουργώντας ένα ανθεκτικό στα δακτυλικά αποτυπώματα, διπλό ματ φινίρισμα με λαμπερές λεπτομέρειες. Είναι εξοπλισμένο με AI κάμερα 50MP και κάμερα bokeh 2MP, επιτρέποντας σου να αποτυπώσεις καθαρές, φυσικές και φωτεινές φωτογραφίες . Με την υποστήριξη pixel binning, τέσσερα pixel συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα μεγαλύτερο pixel, διατηρώντας περισσότερες λεπτομέρειες, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Με την μπροστινή κάμερα 5MP, το OPPO A38 προσφέρει εκπληκτικές selfies και βελτιωμένη ποιότητα βιντεοκλήσεων. Με γρήγορη φόρτιση 33W SUPERVOOC™, μεγάλη μπαταρία 5000mAh και τροφοδοτούμενο από MediaTek Helio G85 με άφθονη μνήμη και αποθηκευτικό χώρο, το OPPO A38 έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την καλύτερη απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

5. Samsung Galaxy A05s 4/64GB Silver

Τελευταία μας πρόταση από την Samsung. Χωρίς να ξεφεύγει το budget αλλά με απίστευτες επιδόσεις! Με όμορφη και νεανική σχεδίαση, πλούσιο λογισμικό, μεγάλη μπαταρία, τεράστια οθόνη και μία ικανότατη κύρια κάμερα 50 MP, το Galaxy A05s αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση για όλους και για όλα. Όμορφο, νεανικό και με χαρακτηριστική σχεδίαση «Galaxy», το smartphone της Samsung «τραβάει» τα βλέμματα χωρίς να προκαλεί. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon® 680 4G (τέσσερις πυρήνες Kryo 265 Gold στα 2,4GHz και τέσσερις Kryo 265 Silver στα 1,9GHz) σε συνδυασμό με 4GB μνήμης (RAM) και τα 64GB γρήγορου επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου προσφέρουν μία εξαιρετικά ομαλή εμπειρία χρήσης ενώ η μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 5.000mAh εξασφαλίζει πολλές ώρες αυτονομίας. Με τρεις κάμερες για κάθε σενάριο χρήσης, δεν θα χορταίνεις να βγάζεις φωτογραφίες σε κάθε ευκαιρία. Η κύρια, ευρυγώνια κάμερα 50 MP είναι ιδανική για όλες τις συνθήκες και σενάρια χρήσης ενώ ο αισθητήρας βάθους 2 MP θα δώσει νέα διάσταση στα πορτραίτα σου θολώνοντας το παρασκήνιο.