Καλοκαίρι χωρίς καμιά έγνοια με το ΝΕΟ ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού ESA Home Security

Η ευκολία χειρισμού του συστήματος όταν είμαστε μακριά, μέσω της εφαρμογής esahome, μας προσφέρει απόλυτη ηρεμία και ασφάλεια.

Καλοκαίρι χωρίς καμιά έγνοια με το ΝΕΟ ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού ESA Home Security
6'

Ανάμεσα σε εξόδους, βόλτες, ολιγοήμερες αποδράσεις ή διακοπές διαρκείας παρέα με όλη την οικογένεια, ένα είναι το σίγουρο: Οι πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας είναι εκείνες που επιστρέφουμε στο «σπίτι» μας. Εκεί, όπου αισθανόμαστε ηρεμία, θαλπωρή και κυρίως ασφάλεια. Το σπίτι μας άλλωστε, και όλα όσα βρίσκονται μέσα σε αυτό, είναι κομμάτια της ζωής μας, άρα έχουν και μεγάλη αξία. Και ό,τι αξίζει στη ζωή, οφείλουμε να το κρατάμε ασφαλές.

Με αφορμή τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat για το 2022, σύμφωνα με τα οποία καταγράφηκαν περίπου 1.179.600 διαρρήξεις σε ολόκληρη την ΕΕ -υψηλότερος αριθμός σε σχέση με το προηγούμενο έτος- αλλά και τα στοιχεία της Αστυνομίας για το 2019, με βάση τα οποία υπήρξαν 1.236 περισσότερες κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, γίνεται σαφές πόσο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε το σπίτι μας. Πόσο μάλλον, τη στιγμή που οι καλοκαιρινές διακοπές βρίσκονται προ των πυλών και πρόκειται να είμαστε για αρκετές ημέρες μακριά από αυτό.

Τι χρειαζόμαστε, λοιπόν; Ένα ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού το οποίο να επαναπροσδιορίζει την οικιακή ασφάλεια, συνδυάζοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις με την ανάγκη μας να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον χώρο μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι, χωρίς άγχος. Ευτυχώς για εμάς, η κορυφαία εταιρία φυσικής ασφάλειας, ESA Security Solutions, «ακούει» τις ανάγκες μας και πλέον μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφάλειας ασύρματου συναγερμού, το ESA Home Security, το οποίο ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διασφαλίσει ότι το σπίτι μας παραμένει προστατευμένο ακόμα και όταν εμείς λείπουμε για διακοπές. Η ευκολία χειρισμού του συστήματος όταν είμαστε μακριά, μέσω της εφαρμογής esahome, μας προσφέρει απόλυτη ηρεμία και ασφάλεια.

Τα δεδομένα στην ασφάλεια του σπιτιού μας αλλάζουν

Πράγματι, επειδή οι καλοκαιρινές διακοπές μας είναι εκείνη η περίοδος που έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να αποφορτιστούμε από τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, το μόνο που ζητάμε είναι έναν ολοκληρωμένο «φρουρό» που θα διασφαλίσει το σπίτι μας, όσο είμαστε μακριά.
Την επιθυμία αυτή, λοιπόν, «έρχεται» να μας την καλύψει αποκλειστικά η ESA Security Solutions, με τη διάθεση των ολοκληρωμένων συστημάτων ασύρματου συναγερμού ESA Home Security, που αλλάζουν τα δεδομένα στην οικιακή ασφάλεια, με standards επαγγελματικών φυλάξεων. Με πολυετή παρουσία στον κλάδο παροχής Υπηρεσιών Φυσικής Ασφάλειας στην Ελλάδα, η ESA Security Solutions μπορεί να μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα ειδικά σχεδιασμένων, εξειδικευμένων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων ασφάλειας, επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της στην προστασία των πιο πολύτιμων αγαθών μας.

Αυτή τη φορά, για να μπορούμε να κρατήσουμε ασφαλές ό, τι πιο πολύτιμο έχουμε -δηλαδή το σπίτι μας, αρκεί το ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού ESA Home Security, το οποίο διατίθεται σε τρία πακέτα: Το ESA Home Security Prime -ένα βασικό σύστημα συναγερμού, το ESA Home Security Elite -για μεγιστοποίηση του επιπέδου ασφάλειας στον χώρο μας και το ESA Security Elite-i -για συνδυασμό ασφάλειας υψηλού επιπέδου με τεχνολογίες «έξυπνου» σπιτιού. Και η αλήθεια είναι πως με τη δυνατότητα μικρών προσιτών μηνιαίων δόσεων για την αγορά τους, που μας δίνουν αποκλειστικά τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθιστούν την αποτελεσματική ασφάλεια προσιτή για κάθε νοικοκυριό.

1721207457393-155013557-Picture2.jpg



Τι μας παρέχουν πρακτικά τα συστήματα συναγερμού

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της ESA Security Solutions σε ζητήματα ασφάλειας, τα παραπάνω πακέτα ESA Home Security, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούν και συνδυάζουν την αξιοπιστία των ασύρματων τεχνολογιών με την ευκολία χρήσης, τη μεγάλη επεκτασιμότητα και την ευελιξία στις επιλογές εγκατάστασης. Και όλα αυτά, για να είμαστε ήσυχοι στις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Και για εμάς που αναρωτιόμαστε πώς το κάνουν αυτό, αρκεί να γνωρίζουμε αρχικά πως, το ESA Home Security διαθέτει κεντρική μονάδα - ικανή να υποστηρίξει έως και 100 ασύρματες περιφερειακές συσκευές, αισθητήρες κίνησης με κάμερα που στέλνουν στο κινητό μας ειδοποιήσεις και φωτογραφίες σε περίπτωση ύποπτης κίνησης, ενώ το ESA Home Security Elite-i περιλαμβάνει έξυπνες πρίζες, καθώς και ανιχνευτές καπνού και διαρροής νερού. Επίσης, όσον αφορά στον χειρισμό του κάθε συστήματος, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε καθόλου. Διότι μέσω του ασύρματου χειριστηρίου μπορούμε να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε το σύστημα συναγερμού οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και από απόσταση μέσω της εφαρμογής esahome. Απλά, εύκολα και γρήγορα, χωρίς καμία ανησυχία ή έγνοια.

Picture3.jpg



Μπορεί με τα παραπάνω να καλυφτήκαμε, ωστόσο η δωρεάν τοποθέτηση, εγκατάσταση και παραμετροποίηση από τεχνικούς της ESA Security Solutions, οι οποίοι πρόκειται να μας εκπαιδεύσουν στη σωστή λειτουργία του συστήματός μας, αλλά και η εγγύηση ορθής λειτουργίας δύο ετών, «έρχονται», να προστεθούν στα παραπάνω. Και το πιο σημαντικό: Σε περίπτωση κάποιου συμβάντος, δεν πρόκειται να είμαστε μόνοι, διότι σε κάθε πακέτο ESA Home Security περιλαμβάνεται δωρεάν σύνδεση στο υπερσύγχρονο Κέντρο Διαχείρισης Συμβάντων της ESA για 24 μήνες. Κάπως έτσι, εμείς θα απολαμβάνουμε τις διακοπές μας και ο ολοκληρωμένος «φρουρός» θα φροντίζει για την ασφάλεια του σπιτιού μας.
Μια και πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στις καλοκαιρινές διακοπές και θέλουμε να αποφορτιστούμε από κάθε άγχος και υποχρέωσή μας, οφείλουμε να έχουμε φροντίσει από πριν για την ασφάλεια του σπιτιού μας. Και αρκεί μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ ή μία online περιήγηση στο https://esasecurity.gr/esa-home-security-new/, για να ενημερωθούμε και να επιλέξουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό ασύρματου συναγερμού ESA Home Security που θα αλλάξει τα δεδομένα στην οικιακή μας ασφάλεια.

1721220557060-57492649-Picture2.jpg



Extra tip: Στα φυσικά καταστήματα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μπορούμε να αποκτήσουμε τα ασύρματα συστήματα συναγερμού ESA Home Security με δόσεις αλλά χωρίς κάρτα και να πάρουμε δώρο τους τόκους.

300x250_ESA_DISPLAY-GIF(3).gif

#esasecurity #Cosmote #Γερμανός # τεχνολογία #ασφάλεια #συστήματα #συναγερμοί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή