Τα ολοκαίνουργια foldables της Samsung διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop

Τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6, όπως και τα ανανεωμένα Samsung Galaxy Buds3 και Samsung Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop με ευέλικτους τρόπους πληρωμής με δόσεις.

Τα πολυαναμενόμενα Samsung Galaxy Z Fold6 και Galaxy Z Flip6, όπως και τα ανανεωμένα Samsung Galaxy Buds3 και Samsung Galaxy Watch7 & Galaxy Watch Ultra είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop με ευέλικτους τρόπους πληρωμής με δόσεις.

Οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα τεχνολογίας επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που τους ταιριάζει καλύτερα με έως και 24 άτοκες δόσεις χωρίς κάρτα μέσω λογαριασμού κινητής Vodafone. Ενώ με κάθε αγορά Samsung Galaxy Z Fold6|Flip6 που θα γίνει έως 18/8, οι πελάτες έχουν όφελος 100€ για την αγορά Samsung Galaxy Buds3, Galaxy Buds2 & Buds2 Pro, Galaxy Buds FE αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone.

Περισσότερες πληροφορίες για τις νέες συσκευές Samsung:

Τα καινοτόμα Samsung Galaxy Z Fold6 από 87,46€/μήνα διαθέτουν ανθεκτικό σχεδιασμό με βελτιωμένη αντοχή, εξωτερική οθόνη 6.3'' και εσωτερική 7.6'' με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz και είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy και τριπλή κάμερα με κύρια 50MP και selfie 10MP. Ενώ τα Samsung Galaxy Z Flip6 από 52,04€/μήνα διαθέτουν εσωτερική οθόνη 6.7'' και εξωτερική 3.4'' με ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz και εξοπλίζονται με επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy και dual κάμερα με κύρια 50MP και εσωτερική 10MP.

Με τα ολοκαίνουργια Samsung Galaxy Watch7 από 13,33€/μήνα οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις προηγμένες λειτουργίες του Galaxy AI που απογειώνουν την εμπειρία χρήσης.

Το Galaxy AI διατίθεται για πρώτη φορά στη σειρά Samsung Galaxy Watch και παρέχει πολύτιμες πληροφορίες ευεξίας με Βαθμολογία ενέργειας και Συμβουλές καλής υγείας. Ενώ το Samsung Galaxy Watch Ultra από 29,17€/μήνα, ιδανικό για τους φανατικούς αθλητές, διαθέτει γυαλί από κρύσταλλο Sapphire και μεταδίδει ακριβείς πληροφορίες της φυσικής κατάστασης του χρήστη με την υποστήριξη του Galaxy AI.

Τέλος, η νέα σειρά Samsung Galaxy Buds3 με ολοκαίνουργιο σχεδιασμό, ενισχυμένη ανθεκτικότητα και με δυνατότητες Galaxy AI είναι διαθέσιμη από 7,5€/μήνα σε έως 24 άτοκες δόσεις μέσω λογαριασμού Vodafone.

Στα καταστήματα Vodafone οι ειδικοί της ομάδας Ready μπορούν να παρουσιάσουν τις νέες συσκευές της Samsung στους πελάτες, οι οποίοι μπορούν τις τεστάρουν από κοντά με μια επίσκεψη στο κοντινότερο κατάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις συσκευές: https://www.vodafone.gr/samsung-galaxy-z-flipfold/c-120224/?c_code=native-native-mk_eshop-smartphones-_-_-_-20240710_samsung-foldables